Η επιστροφή του Ζιντάν (ως χίπστερ)

Και γίνεται η συνέντευξη τύπου για να παρουσιαστεί ο εκ νέου προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν. Και μετά από ένα πεντάλεπτο που μιλάει ο πρόεδρος, σηκώνεται να μιλήσει ο προπονητής. Και τότε όλοι βλέπουμε τι φοράει ο άνθρωπας από τη μέση και κάτω.

Ένα ξεφτισμένο, ξεβαμμένο και ξεσκισμένο εφαρμοστό μπλουτζήν, με τεράστια ρεβέρ, ξεκάλτσωτος, με ελβιέλες. Λες και πλημμύρισε το σπίτι του και το άδειαζε με το μπουγέλο, όταν τον φώναξε ξαφνικά η Ρεάλ για να τη σώσει, και δεν πρόλαβε να αλλάξει.

Η μόνη δικαιολογία που έχει ένας ενήλικας για να ντυθεί έτσι και να βγει έξω, είναι ότι τον ντύνει η γυναίκα του, που έχει τη δική της ατζέντα. (Δίπλα του καθότανε άλλωστε η Ζιντάναινα, για να τσεκάρει το έργο της. Και στο τέλος πάλι δίπλα του βρέθηκε, όρθια, για τις επίσημες φωτογραφίες, με λευκό ταγιέρ ναυάρχου και δαντελωτό κορμάκι που θα ζήλευε και η Μαρίνα Πατούλη η ίδια.)

Νηστήσιμη εικών ζεύγους Πατούλη

 

Στέκομαι στην αρχική εικόνα. Ο καψερός ο Ζινεδίνος αφού σηκώνεται και περπατάει προς το πόντιουμ θυμάται την αστική του ευγένεια και τους κανόνες και τις καταβολές, και κουμπώνει το κουμπί από το σακάκι. Ναι, φοράει σακάκι με αυτό το συνολάκι. Tι να κουμπώσεις βρε Καραμήτρο; Δεν σώζεται με τίποτα.

Ευτυχώς το πόντιουμ τον κρύβει από τη μέση και κάτω.