Ο Θεριστής (της γης το χρυσάφι)
21-05-2020

Υπέρβαση αρμοδιοτήτων από το Σωτήρη Τσιόδρα με τη συστηματική αναφορά σε κοινωνικά επιχειρήματα υπέρ του ανοίγματος των δημοτικών σχολείων.

Γνωρίζουμε ότι ο τουρισμός είναι το ζήτημα, ότι δεν μπορείς να ανοίγεις τη χώρα σου σε τουρίστες όταν ταυτόχρονα πριν λίγες μέρες κρατούσες κλειστά τα σχολεία. Αλλά καλό ο Τσιόδρας να τηρούσε αποστάσεις, δεν τον τίμησαν τα προφανή, τα δίχως αρμοδιότητα μπαλώματα στην τρύπα της λογικής, στο ρίσκο του ανοίγματος των σχολείων ώστε να στηριχθεί η επίσπευση της τουριστικής υπέρβασης της χώρας.

Αυτοί μιλούσαν για ρίσκο.

Βάλαμε τους ανθρώπους πάνω από τις αγορές, πήραμε το Όσκαρ, το διαφημίσαμε. Τώρα το λιώνουμε χρυσάφι για να εξαγοράσουμε αγορές.

Οι αγορές ανταποκρίνονται θετικά. Δεν είμαι σίγουρος τί αυτό υποδηλώνει, εξαρτάται ποιος Χαράλαμπος θα το πει. Ο λοιμωξιολόγος Γώγος ή ο Μπάμπης Παπαδημητρίου;

Μόνο να μαζέψουν αυτά τα κοινωνικού στόχου σποτάκια. Δεν μπορείς να διαφημίζεις visit Greece και να παίζει ακόμα το βιντεάκι με αυτή τη συμπαθή ηθοποιό, τη στρουμπουλή που δεν ξέρω το όνομά της, βιντεάκι που βγάζει ομολογουμένως μια υστερία.

KAI πλύσιμο της μάσκας στους 60, ΚΑΙ σιδέρωμα, ΚΑΙ τα πράγματα είναι σοβαρά, ΚΑΙ κάτι άλλο…

Δεν πρόλαβα να κρατήσω σημειώσεις.

Ραντεβού το Σεπτέμβρη στο Νιρβάνα στην Αλεξάνδρας με την ομπρέλα. Ίσως με τις σημειώσεις στη δεύτερη εξεταστική.

Ας γιορτάσουμε το χαμηλό ΦΠΑ των ελληνικών θερινών και θερισμού.