Όταν ο χειμώνας τραβάει σε μάκρος
10-03-2021

Σε μια θλιμμένη βραδιά αδελφοκτόνα, όπου οι προσημασμένες θέσεις των αντιπάλων διασύρθηκαν άλλη μια φορά, δεν κατάφερε ο Άγιος Σώστης και η χάρη του να συγκρατήσει τους αντιπάλους, που βαρέθηκα να τους βλέπω τσακωμένους άνευ λόγου.

Η διαχείριση της κατοχής των δρόμων άρχισε να μοιάζει επικίνδυνα με διχασμό. Αλλά νομίζω πως προκάλεσε θυμηδία ένα ξαφνικό «διάγγελμα» ενός πρωθυπουργού που δεν κατάλαβε πως κανένας δεν τον ακούει και πως το επόμενο στάδιο θα είναι μιας μορφής «γαργάλατα». Κυρίως η βία της Αστυνομίας έδειξε πως οι υπεύθυνοι της Πολιτικής προστασίας και γενικά οι διαχειριστές των κρίσεων, το παίζουν αθώοι ερασιτέχνες.

Επαναλαμβάνω πως το 2008 έδειξε πάλι την φρίκη του. Ο ζων νεκρός της μνήμης μας, έδειξε την ανοιχτή κάτω σιαγόνα του στο φεγγάρι. Μάλλον οι πρωταίτιοι πρέπει να χαθούν από προσώπου γης και υπογείως να συναντηθούν για μια συμφωνία με εκατέρωθεν παραχωρήσεις. Ονειρεύομαι δηλαδή έναν εμβολιασμό εναντίον της χαζομάρας. Και όσοι κυβερνούν, να πάψουν να ατενίζουν τους λαμπρούς ορίζοντες της χώρας.