Όταν λαβαίνουν τα όνειρα εκδίκηση
01-01-2019

Παινευόμουνα νεότερος, πως έβλεπα όνειρα κατά παραγγελία. Πριν χαθώ στον ύπνο, διάλεγα όνειρο. Ζητούσα γουέστερν, αστυνομικό, νουβέλ βαγκ, ιστορικό. Και το έβλεπα. Μόνον που ο εγκέφαλος αναγνώριζε μόνον την οδηγία «σινεμά» και υποχρεωτικά έβλεπα και «σκηνές προσεχώς».

Μετά ξέχασα την μάκινα και επί δεκαετίες δεν θυμόμουν καν όνειρα. Ώσπου τις προάλλες ανέβηκαν πάλι στο προσκήνιο. Ξαναείδα στον ύπνο μου το «Μόργκαν» , την «Πηγή των παρθένων» και το «Αλφαβίλ». Μόνο που κάθε τόσο παρενέβαιναν διαφημίσεις. Αλόης, νανοτεχνολογίες, στριπάκια ΜΚΟ και έτσι.

Δεν ξέρω αν βλέπετε όνειρα, ώ απροσάρμοστα κακόβουλα κυβερνώντα μπαρμπαδέλια και μπαρμπαδέλες. Πάντως, τώρα που ψάχνετε ημερομηνία Οκτωβριανή για τα εκλογικά σας, θυμηθείτε να πως αυτά που σας σούρνουμε,  είναι ψιλαδούρες μπροστά σε αυτά που άκουσαν οι Γεωργάκης, Παπαδήμος, Πικραμμένος, Σαμαράς και οι πέριξ. Διότι όποιο καλό όνειρο βλέπω με την αφεντομουτσουνάρα σας, διακόπτεται από διαφημίσεις του κόμματος, χάρη στο οποίο υπάρχετε. Εννοώ τους Ανελούχους  και λοιπούς αλληλεγγυούχους της Μεταεξουσίας σας.

Ετικέτες: πολιτική