Σφυροκέφαλοι
27-10-2017

Περσινά ξινά σταφύλια οι αντιπτωματοζωοφάγοι. Η βίβλος Πετεφρή του προφήτου, προβλέπει,μετά από έτη επτά, την έριδα περί φρουτοπτωμάτων, με φοβερές συνέπειες στο αειφορικό Σύμπαν:

«2026.Αυστηρή ρηματική διακοίνωση της ευρωπαϊκής Ένωσης προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που θέσπισαν νόμο σύμφωνα με τον οποίον κάθε φρούτο που πέφτει από ένα δέντρο θεωρείται νεκρό,ήτοι φαγώσιμο, σε αντίθεση με αυτά που κρέμονται ακόμη στα δέντρα. «Η δήθεν αμερικανική οικολογική συνείδηση! έρευνες των δικών μας οικολόγων απέδειξαν ότι έως βαθμού σαπίλας 75% δεν μπορούμε να μιλάμε για νεκρό φρούτο. Άν δε μαυρίσει το μήλο κατά 98% εξωτερικά,υπάρχουν ακόμη ζωντανά κύτταρα!»

2026.Άμεση απάντηση της πανίσχυρης Ένωσης Οικολόγων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση περί του ακριβούς χρόνου θανάτου των φρούτων: «Στην ουσία το φρούτο ποτέ δεν πεθαίνει! κι όταν φύγει από τη ζωή,είναι γεμάτο μικρόβια,ιούς, αμοιβάδες, σταφυλόκοκκους και άλλα έμβια όντα,των οποίων εκμεταλλευόμαστε την αδυναμία πολιτικής επροσώπησης και τα τρώμε χωρίς οίκτο.Αφήστε τα φρούτα στη γη, να τρώτε άλλα πράγματα!»

2026.Οργισμένη παρέμβαση στον ΟΗΕ των οικολόγων της Πράσινης Ακτίνας εναντίον Ευρωπαίων,Αμερικανών και λοιπών καταναλωτών έμβιας ύλης: η μόνη λύση για να διατηρηθεί η αειφορία είναι να θεσπιστεί η κατανάλωση καθαρής μορφής υδρασβέστου από τον άνθρωπο και ίσως (αφού τελειώσουν οι έρευνες) και ολίγων νιτρικών αλάτων.Το κάνουν αιώνες ολόκληρους οι κότες και τα μικρά παιδάκια στα χωριά, που τρώνε καμιά φορά παραδοσιακά τους πεσμένους σοβάδες.Τόσο οι κότες, όσο και τα μωρά, επιβιώνουν.Η μετατροπή του ανθρωπίνου είδους σε γιαλιστερούς, όμορφους, φιλικούς προς το περιβάλλον σκελετούς, είναι η μόνη λύση.

2026.Συγκινημένος από το οικολογικό δράμα που παίζεται στην οικουμένη, ο Πάπας εμφανίζεται στο παράθυρό του, ντυμένος με πλάκες ανακυκλωμένου χαρτοπολτού και ανακοινώνει, ούρμπι ετ όρμπι, ότι εκ μέρους της ανθρωπότητος, ζητά συγγνώμη από τα είδη των δεινοσαύρων που λόγω της ανθρώπινης παρουσίας εξαφανίστηκαν από τη γη. Συγκλονισμένη η ανθρωπότητα,παρακολουθεί νηστική.»

 

Π.Θ. Επέτειοι ή τα πράγματα όπως θα μπορούσαν να έχουν γίνει, Κεφάλαιο «το μέλλον του μέλλοντος», σελίδες 141/2 εκδόσεις Ιστός, 2000.