Σε χρώμα περιοδί
30-09-2020

Η εταιρεία Pantone, μας πληροφορούν εγκύρως, συνεργάστηκε με την εταιρεία Intimina για να λανσάρει μια νέα απόχρωση του κόκκινου στην παλέτα της, με διακριτικό τίτλο Period, ώστε να πείσει τους ανθρώπους να μιλήσουν πιο ελεύθερα για την έμμηνο ροή, δίχως το κοινωνικό στίγμα που τη συνοδεύει. Σκοπός επετεύχθη.

Παρεμπιπτόντως, θυμήθηκα το αρωματικό κερί που είχε κυκλοφορήσει η Gwyneth Paltrow, σε συνεργασία με την εταιρεία Heretic, με τον διακριτικό τίτλο This smells like my vagina (δυστυχώς δεν προδιόριζε αν η δειγματοληψία έγινε κατά τη διάρκεια της εμμηνόρυσης), βασιζόμενο στην υπόθεση ότι κάποιοι μερακλήδες θα ήθελαν να αρωματίσουν το χώρο τους με το ιδιαίτερο άρωμα της Παλτρίλας. Ο σκοπός ήταν να συζητηθεί και να μαζέψει χρήματα, και μάλλον επετεύχθη.

Μετά ταύτα, έχω να προτείνω δημοσίως ιδέες για δύο νέα προϊόντα ώστε να τις κατοχυρώσω και να εισπράξω μελλοντικά δικαιώματα σε ενδεχόμενη υλοποίησή τους.

  • Η μία ιδέα είναι να λανσαριστεί χρώμα με τη διακριτική ονομασία Τσιρλί, που  θα ενθαρρύνει τον κόσμο να μιλήσει για τις διαταρχές του εντέρου και το κοινωνικό στίγμα που τις συνοδεύει. Αυτό το καφεπράσινο χρώμα θα μoιάζει πολύ με εκείνο που είχε χρησιμοποιήσει η Mercedes-Benz για τις πρώτες CLS.

Θα μοιάζει επίσης με αυτό που χαρακτηρίστηκε αρμοδίως το χειρότερο χρώμα στον κόσμο (Pantone 448C), αλλά με άλλο όνομα και σωστό μάρκετινγκ θα κάνει λαμπρή καριέρα.

  • Τέλος, για τους μερακλήδες και τις μερακλούδες, θα προτείνω (σε συνεργασία με κάποιον διάσημο) να κυκλοφορήσει ένα νέο αρωματικό κερί με άρωμα πέους, με σκοπό να συζητηθεί και να αποφέρει χρήματα. Αν μάλιστα ο σελέμπριτι είναι Ιταλός ή ιταλικής καταγωγής, έχω έτοιμη και τη διακριτική ονομασία του προϊόντος: Puzza. Νομίζω ότι θα γίνει άκρως δημοφιλές και στη χώρα μας.