Παραίνεση
07-07-2020

Ελπίζω να ξέρετε τι κάνετε και να μη σέβεστε τα επικοινωνιακά πλάνα που σας χώνει στα μούτρα η TUI, οι ξενοδόχοι που χάνουν την σεζόν και πλήθος ανέργων που ΔΕΝ θα απορροφηθούν από την Αγορά και θα πάρουνε τον πούλο, χωρίς επιδόματα ανεργίας.

Εννοώ να λέτε την αλήθεια για τα καθημερινά κρούσματα, να κόψετε τις πλαστές εκπλήξεις για τα κρούσματα που αφήνετε να κυλήσουν ως «συνήθη γεγονότα της ζωής» και να γράψετε στα τέτοια σας δημαρχαίους και αντιπεριφερειάρχες που σας ικετεύουν να κρύβετε τα κρούσματα στις περιοχές σας.

Επίσης, Συριζαίοι ή Γκουβερναίοι, γράψτε κάτω από το σφουγγάρι τις διαφορές σας, καθώς αμφότεροι ΔΕΝ έχετε σχέδιο διάσωσης και το μόνο που σας νοιάζει, είναι να μη χρεωθείτε την επερχόμενη βαρβάτη ανεργία. Ακόμη και τα μασημένα λογάκια του ΠΟΥ που αλλάζουν δραματικά τα ενδεχόμενα να περάσουμε χειμώνα χωρίς εμβόλιο, είναι ασφαλής ένδειξη να κόψετε οι αυτοδιοικητικοί τα δήθεν νοικοκυρίστικα μεγάλων Περιπάτων και Τρυφερών ασφαλτοστρώσεων, κάντε κτήμα σας την επερχόμενη καταιγίδα κρουσμάτων, σοφιστείτε κάτι δημιουργικό για την φροντίδα της τρίτης ηλικίας και τις ευπαθείς ομάδες, επειδή δεν θα αντέξουν πολλοί φαινόμενα ωσάν της περασμένης άνοιξης.

Μη βρίζεστε ρε. Είναι ανθυγιεινό και αντιαισθητικό. Διότι εάν κανέναν σας τον πάρει ο χάρος, θα αναγκαστείτε να ξαμολάτε συλλυπητήρια σε πολιτικούς αντιπάλους και οι γυναίκες σας εξοργισμένες θα σας αφήνουν μπροστά σε κλειδωμένες εξώπορτες.

Είστε αμφότεροι σε μαύρο χάλι. Κι αυτός που φαίνεται πιο μπόσικος, γρήγορα θα ανανήψει. Αλλά με τέτοιο δούλεμα που κάνετε στους οπαδούς σας, δεν βλέπω σωσμό. Τον έναν, είπαμε, θα τον προσγειώσει ο Σαμαράς και τον άλλον, κάτι κρυφές διαρροές με ψευδοαριστερίστικο προφίλ.