Εντιτόριαλ
17-07-2019

«Το είπε, δεν το είπε, αν το είπε πώς ακριβώς το είπε, τι άραγε εννοούσε, ήταν δικά της λόγια ή απλώς μετέφερε τα λόγια του συγγραφέα; Ο λόγος για τη φράση της υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας Δόμνας Μιχαηλίδου περί ψυχικώς νοσούντων αριστερών».

Έτσι ξεκινάει το σημερινό άρθρο του Τάσου Παππά στην «Εφημερίδα των Συντακτών», κάτω απο μια μεγάλη φωτογραφία-πορτρέτο της Δόμνας Μιχαηλίδου.

Κι ενώ ο Παππάς ξέρει ακριβώς αν το είπε η Μιχαηλίδου και τίνος λόγια ήταν αυτά, προτιμά να κάνει τον άσχετο και να αφήνει να αιωρούνται τα ερωτήματα που έχουν απαντηθεί εδώ και μέρες.

Στη συνέχεια του άρθρου ο Παππάς δεν ασχολείται καν με αυτά τα ερωτήματα, παρά μιλάει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλους επιτελείς του. (Δεν υπάρχει φωτογραφία του Μητσοτάκη, δεν είναι καλό clickbait.)

Συγγνώμη, αλλά αυτή είναι σκόπιμη παραπληροφόρηση.

 

ΥΓ. Όσο για τον τίτλο του άρθρου, «Θα σας αλλάξουμε τον αδόξαστο»! εντός εισαγωγικών, δεν μπόρεσα να καταλάβω πού παραπέμπει ο Παππάς, ακόμη και όταν δοκίμασα να βάλω τη φράση στο Google. Προφανώς και δεν έχουμε όλοι την κουλτούρα, την ευρυμάθεια και την αίσθηση του χιούμορ του. Θα παραθέσω κι εγώ μια φράση εντός εισαγωγικών: “Never let the truth get in the way of a good story.” Google it.