Εμβολιοτόπιον
05-03-2021

Στις ιδιοφυίες που διαχειρίζονται όχι μόνο τις διανομές, αλλά και τις χαλασμένες γεννήτριες, και τους «ημετέρους» που γράφουν στα τέτοια τους τις προτεραιότητες, έχω μια πρόταση.

Το εμβόλιο της Τζόνσον είναι μια και καλή και θέλει συμβατική ψύξη. Άρα μπορεί να δοθεί στα φαρμακεία. Αν εγκριθεί από την Ευρώπη με τα αργοκίνητα σαλιγκάρια που υποδύονται τους γραφειοκράτες, μπορούν να έρθουν στη άμοιρη χώρα μας πριν το Πάσχα. Να πάρουν το καπελάκι τους οι ειδικοί οργανισμοί που δεν ξέρουν να μοιράζουν δυο γαϊδάρων άχερα και να μας εμβολιάσουν πριν το θέρος που θα έχομε τουρισμό, παρά τον υπερδραστήριο Θεοχάρη.

Με τουρισμό μάλιστα, έχουμε το τράτο όπως έκαμε το Ισραήλ να μοσχοαγοράσουμε τα εμβόλια που χρειαζόμαστε, επειδή υπάρχει ένας ξεχασμένος παράγοντας που λέγεται «κόστος-ωφέλεια». Κι ευθύς οι Γερμανοί θα τσινίσουν, αλλά θα καταλάβουν πως κάτι αλλάζει στην Ελλαδα: η χώρα δεν πρέπει να εξαρτάται από την δύναμη της μίζας της, αλλά από κάποιες κρυμμένες αξίες, άκρως εμπορικές που μας διατήρησαν, μεταξύ άλλων, πολλές χιλιάδες χρόνια στη ζωή, εννοώ από την χαλκολιθική εποχή και δώθε.