Δημοσκοπικό σχόλιο
25-02-2018

Πωπωπω κι αμάν αμάν! Πρόσφατη δημοσκόπηση θέλει την «Χρυσή Αυγή» να  φλερτάει με διψήφιο νούμερο, άρα ας αντισταθώμεν. Παπάρια και παπαρόσκονη.

Η Χρυσή Αυγή, δεν θέλει να μεγαλώσει. Διότι δεν ήρθε η ώρα της. Θα γίνει κι αυτό, αλλά χρειάζεται να ξεφτελιστούμε κι άλλο. Προσώρας, να εξελιχτούν οι γκουβερνάντες μας (ομόρριζες με το γκουβέρνο)

Δεν πήρετε χαμπάρι πως θα μας μειώσουν κατά κάποια δις (σε πέντε χρόνια) τους φόρους; Μήπως ανθιστήκατε πως ο Δημόσιος Τομέας τα πάει μια χαρά και οι φριχτοί εμπόροι θα γαμηθούν παρέα με τους ελεύθερους επαγγελματίες;

Μερικά ψιλοχατιράκια από τον συμμαχικό δυτικό κόσμο και ο Σύριζα θα ξανακυβερνήσει. Πάμπολλοι τέως αμφισβητίες του εξαγοράζονται δια προσλήψεων και συμβάσεων.

Εξάλλου ο σουλτάνος αργεί να χτυπήσει μπιέλα και θα εξοπλισθώμεν. Αλλά κανένας δεν έχει τις κοχόνες να δηλώσει «ΟΚ, είμεθα προπύργιον, αλλά λέμε να κόπσουμε τις δόσεις των δανείων για πεντέξη χρόνια προκειμένου να έχωμεν να πλερώνομεν σκάφη και αεροσκάφη και ρουκετοβόλα». Κι αυτά θα γενούν φυσικά,αλλά φλερτάροντας με στρατιωτικούς νόμους, τότε θα πάρει τα επάνω της η Χρυσή Αυγή. Έως τότε, σκάνδαλα και σκανδαλάκια και σκανδαλάρες και δηλώσεις με τη σέσουλα.