Βουλιάζει όποιος σηκώνει τις μεγάλες πέτρες
24-01-2021

Μη κάνετε τον κόπο, ζαγάρια της επιμόρφωσης και τρελαμένοι μου «δημιουργοί»: ο Μπουρλά της Σαλονίκης, έκαμε τη μπάζα του νέου αιώνα. Και τον ακολούθησαν και άλλοι εμβολιούχοι, όλοι τελειωμένοι χασοδίκηδες. Ο ίδιος από τον Αύγουστο που μας πέρασε έκανε σήμα πως θα πωλήσει μετοχές, διότι ασύστατος είναι, αλλ΄όχι τόσο μαλάκας.

Και Οκτώβριο μήνα πούλησε ένα σκασμό μετοχές της Pfizer. Δικές του. Μπάζα, πάνω από 5 εκατομμύρια. Όλα διαφανή. Και ήταν ώρα να ξελογιάσει την Κυρία Ούρσουλα Ντε Πιές, που έναν αιώνα πριν θα ήταν βαρώνη που θα παρήγαγε το χωνευτικό Ούντερμπεργκ. Η δεσποσύνη, χαμπάρι δεν είχε από εγγυήσεις, έπαιξε την σκληρή, ο Μπουρλά άρχισε παραγωγή εμβολίων, έκανε μπέρδεμα αν θα είχε πέντε ή έξι η αμπούλα, τα εργοστάσια ήταν προγραμματισμένα για ένα δις εμβόλια τον χρόνο, τους είπε ψώμματα πως όλα θα πάνε μια χαρά, την έκατσε τη βάρκα.

Τώρα δεν έχει παραγωγή αλλά θα φτιάξει, όπως είπε. Και τα άλλα εμβόλια, τα ίδια και χειρότερα. Είκοσι χρόνια δικαστήρια η Ευρώπη η παινεμένη -άσχετη με παζάρια. Ο ιός άλλαξε γνώμη, φοράει άλλο κοστουμάκι, πιο στυλάτο, πιο φαρμακερό. Τα εμβόλια για να πετύχουν, θέλουν χρόνια αλλά η δεσποσύνη έκανε συμβόλαια από αυτά που πτώχευσαν τον γέρο Τραμπ πεντέξη φορές.

Και γιατί πάμε για διερευνήσεις από Δευτέρα, πριν συμβουλευτούμε τον Μπάιντεν, να ελέγξουμε την δυσπιστία του; Αν ο Πρόεδρας δεν στριμώξει τον σουλτάνο, αλλά τον αλλάξει, εμείς σε ποιον θα είμαστε δεσμευμένοι; Στον Λαβρόφ; Δεν ξέρω τι πιστεύετε εσείς, αλλά είμεθα τόσο κουτεντέδες, που θα διδάσκουν για εμάς στο 70% των κλειστών πανεπιστημίων.