Από τον Τσάκα στη Στέλλα και από την Καλομοίρα στον Ντάνο
28-04-2018

Η βαριά βιομηχανία του θεάματος επιτέλους και στη χώρα μας!

Και ενώ τόσα talent shows ανακάλυψαν και τις περισσότερες φορές εφηύραν από το τίποτα της ύπαρξης του όντος τραγουδιστές, ηθοποιούς, μάγειρες και εν γένει εργάτες στη φάμπρικα της μικρής εμβέλειας της χώρας μας στο διεθνές σταρ σίστεμ, ήρθε επιτέλους η στιγμή που όλοι περιμέναμε.

Οι θεατές με κομμένα νύχια και παρανυχίδες από την πολλή ανυπομονησία που προκαλεί το προαναφερθέν τικ επιτέλους αναγνωρίζουν τη νέα εποχή! Η χώρα μας μπαίνει στη βαριά βιομηχανία σταρ-αστεράκι φωτεινό και φωτοσοπαρισμένο της κατηγορίας και του βεληνεκούς της Κιμ Καρντάσιαν.

Την σκυτάλη από την μετά-Καλομοίρια εποχή, που όσο να το πεις έχει ένα γκελ με το βλαχομπαρόκ αξάν της και την βρεφική της επιδερμίδα, την πήρα από τον εντελώς και παντελώς ανειδίκευτο Τσάκα. Και ενώ ο συγκεκριμένος κοσμαγάπητος ήρωας του πρώτου ριάλιτι της Ελλάδος πήρε το χρηματικό ποσό της νίκης του και ξέμεινε στην επαρχία μέσα στην αφάνεια, οι πραγματιστές της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά ιδιοφυΐες πήραν το καλούπι της Κιμ και με μασκαρπόνε και γουδί αρχίζουν το πλάσιμο. ΔΗΛΑΔΗ, ο σταρ ο ανειδίκευτος μεν που μπορεί να μοσχοπουλήσει το κόκκινο αλάτι και την μαβιά την πατάτα του Περού αν το διαφημίσει σε τζιφάκι όταν βρίσκεται στα ντουζένια της αποδοχής του.

Το σκηνικό στήθηκε με το Power of Love, το Survivor και ένα άλλο σκασμό εκπομπούλες χειρίστου είδους, κατά τη γνώμη μου, αλλά αν θέλει το κοινό να γελάσει, εγώ δεν είμαι ένα τίποτα για να ανακόψω την πορεία του γέλωτος.

Και μιας και λέμε για ένα τίποτα. Ευτυχώς αυτή η παραγωγή των σταρ είναι περιορισμένης χρήσης και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τους δούμε σε πάνελ με συμβόλαιο διάρκειας τηλεοπτικής σεζόν και άντε σε σποτάκι για το νέο πρίτι μπρα και πρι κολάντ και την παντόφλα την πολύ άνετη σαν τον Παράδεισο του Άγιου Πέτρου.

Δυστυχώς δεν θα ξεμείνουμε ποτέ παρά τους υψηλούς στόχους της χώρας μας με τη δημιουργία της ΕΛΔΟ και το θαύμα του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη.

Τώρα να θέλετε να τους κάνετε και ηθοποιούς και τραγουδιστές, σκεφτείτε το καλά γιατί τελικά «σε ποιον κόσμο θα μεγαλώσουμε τα λεφτά μας;»

*Αυτά τα κείμενα γράφονται μόνο αν έχεις ιστορικές γνώσεις!