Απιστία στο στρουμφοχωριό
01-12-2017

Aν είναι αλήθεια ότι ο Jay –Z απάτησε την σύντροφό του Beyonce και τραγουδίστρια με πλούσια κάλλη, θα πρέπει να πούμε εδώ που φτάσαμε πως είναι κωμικοτραγικό το γεγονός ότι το δήλωσε έτσι απλά στις κάμερες στον απόηχο του «σκανδάλου». Είναι τόσο προσωπική ιστορία για το κάθε ζευγάρι τέτοιου είδους πληροφορία και δημοσιοποιείται ελαφριά την καρδία σε όλον τον ντουνιά- κάτοιχοι σμαρτς φοουν και χρήστες με ελεύθερη είσοδο στα ιντερνέτ που η εξομολόγηση φτάνει τα όρια της κακοποίησης της ιδιωτικότητας από προσωπική επιλογή! Τρομακτικό, έτσι; Πάρτο αύγο και κούρεφτο.

Από την άλλη, όταν έχεις να συναγωνιστείς τις Καρντάσιαν είναι λογικό να προσπαθείς να κοινοποιείς για τον ίδιο σου τον εαυτό όλο και περισσότερες λεπτομέρειες με κάθε τρόπο, κάθε αποτέλεσμα για να παραμείνεις στον αφρό του αφρόγαλου. Πρέπει να διατηρήσεις τον μύθο σου. Και τα λεφτάκια σου, την δόξα σου. Τι να σου κάνει και το διαρκές κωλοχτύπημα. Κάποτε θα βαρεθεί ο κόσμος και θα πάει στο πιο νεανικό διπλανό κωλοχτύπημα και ο εγωκεντρισμός σου και η φαγάνα σου-αγκαλιά χρημάτων πώς να το δεχτεί κάτι τέτοιο;

Αν είναι ψέμα, είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι οι δυο τους. Πραγματικοί  σύγχρονοι σόουμεν- πάνελ Α.Πάνια και τους βγάζω καπέλο και παρανυχίδα για το μεγαλείο του σχεδιασμού της καμπάνιας τους (πρώτα διαφορετικοί δίσκοι με θέμα την απιστία, μετά δίδυμα και φωτογραφίες με αρτιστίκ περιεχόμενο και τέλος η δήλωση και η μεγαλοσύνη του ζευγαριού που δεν ναυάγησε κάτω από την σκληρή αλήθεια). Βέβαια μαζί με τον αν ζει ο Έλβις Πρίσλει και ο Του-Πακ, αν υπάρχει θεός και αν το καλύτερο σουβλάκι κεμπάπ το φτιάχνει ο Μπαϊρακτάρης, θα τα μάθουμε ίσως μετά θάνατον τα αληθινά και πραγματικά γεγονότα. Ελπίζω τότε να μην μας ενδιαφέρουν τουλάχιστον, γιατί έχει και το κουτσομπολιό ημερομηνία λήξης (ευχή πάλι κάνω, δεν είμαι σίγουρη).

Τέλος, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε πως είτε είναι αλήθεια η απιστία του ανδρός προς τη γυναίκα Μπιγιονσέ είτε ψέμα, είναι και αυτό μία προσπάθεια να πεις ότι ζουν σαν κανονικοί άνθρωποι και όχι σαν καρικατούρες των εαυτών τους και των στερεοτύπων των ποπ σταρ. Και αυτοί καταπιέζονται από την ιδέα να ζουν φυσιολογικά και μην νομίζετε πως είναι εύκολο όταν είσαι η εικόνα σου και μερικά ετοιμόρροπα στιχάκια με δωδεκαμελές μπαλέτο… δεν  μπορείς να ζήσεις τα ανθρώπινα τετριμμένα με όλο αυτό το συρφετό  γύρω σου και φταίει και το ίδιο του το νιονιό με τόση ταχινόσουπα νυχθημερόν από τα φιρμάτα ρούχα και τα φλας στα πρώτα τραπέζια πίστα και στα στρας. Άρα και η απιστία είναι λίγο θνητό μέσα στο γκλάμουρ, το μπότοξ και τη λεύκανση δοντιών.

Άντε και καλή λευτεριά!