Οι ηδονές της Αϊσέ [85]
01-08-2018

85. Φιλί

 

Όπως συμβαίνει συχνά με τους ξαφνιασμένους εραστές που δεν περιμένουν τέτοια έκρηξη οίστρου, η Αϊσέ ζήτησε, αναπαυμένη από το χάδι της Άφρας, να της ανταποδώσει το ευεργέτημα και διάλεξε ως μάχαιρα, ως όπλο και ως ανταμοιβή, το φιλί. Κάπως απότομα, σταμάτησε την παραφορά της, της κράτησε τα ενεργά δάχτυλα σε μια σφιχτή κλειδωνιά με την παλάμη της κι άρχισε να περιεργάζεται το σώμα και τα ρούχα της, το πνεύμα και την έκπληξή της, φιλώντας την με διάφορους τρόπους, ερευνώντας τον χάρτη του σώματός της.

Σε αντίθεση με την Άφρα που χάιδευε το γυμνό σώμα, η Αϊσέ αδιαφόρησε αν η μικρή ήτανε ντυμένη ή άντυτη κατά περιοχές. Ξεκίνησε από τα πόδια. Τις πατούσες, τα δάχτυλα, τον ταρσό, τους αστραγάλους. Εάν τα πασούμια και οι μεταξωτές κάλτσες την ενοχλούσαν, ευθύς τα δάγκωνε αρπαχτικά τα ρουχικά και τα ξέσκιζε με τους δεινούς της κοπτήρες. Το φίλημά της άρχιζε με πλήρη εφαρμογή των χειλιών σε σάρκα ή λιανό ύφασμα και συμπληρώνονταν με την κατάληψη της σαρκός με βίαιο, ή ήμερο δάγκωμα, αναλόγως της διάθεσης και της αίσθησης. Με τον ίδιο τρόπο ανέβηκε στις γάμπες και στα γόνατα, στους μηρούς και στους βουβώνες, ενώ όταν η Άφρα της έδειξε άηχα πως ποθούσε φιλί στην απόκρυφη χώρα των γενετησίων της, απλώς χαμογέλασε με χαιρεκακία και βυθίστηκε  στον αφαλό της.

Μετά, τσάκισε το κορμί της επιθετικά, έθεσε, βαρύ και οξύ, το γόνατό της στην φύση της Άφρας και σκαρφάλωσε, πάντα με τα χείλια στα πλευρά και στους μαστούς της, στις κρύπτες των αβρών αγκώνων της και κατέκλυσε τους ώμους και τον λαιμό της. Έπειτα, έσφιξε τα χεράκια της σε πιεστική αρπάγη και χύμηξε στα χείλη της που ήταν ήδη παραλυμένα από ένταση και δίψα.

Μακρόταλο, βασανιστικό φιλί, εξερευνώντας κάθε σκέψη του ουρανίσκου και των ούλων της μικρής, δάγκωσε τα δόντια της και της έπρηξε τη γλώσσα, ρουφώντας αξεδίψαστα. Και με τα χέρια της ως πυρωμένες τσιμπίδες, την πονούσε όπου αλλού μπόρεσε να το πράξει. Κι όταν η Άφρα άρχισε να ολολύζει παράφορα και αναποτελεσματικά, έμεινε σε απόσταση, την κοίταξε βαθιά και της άφησε ένα αθώο, παρθένο φιλί στο μέτωπο.

Αυτό ήταν το φιλί που ακολούθησε το χάδι.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*
*