• • •
• • •
Vera J. Frantzh | 06.07.2017
Panos Dodis | 05.07.2017
Georgia Drakaki | 05.07.2017
Nicolas Androulakis | 05.07.2017
Έχετε γεια ραχούλες, βρυσούλες και βοσκοπούλες...
Πάνος Θεοδωρίδης | 08.12.2016 | 01:19
Τελειώνει το 2016, αλλά δεν πρόκειται να με τυλίξει η λήθη.
 
Οι προβλέψεις των μοντέρνων σαράφηδων για ένα χρέος που θα μειωθεί τόσο τοις εκατό το 2060, δείχνει πόσο πτωχαλαζόνες είστε, πόσο άχρηστα είναι τα πτυχία σας, πόσο διαπλανητικοί βλάκες μας κυβερνάνε.
 
Τα παιδάκια που γεννήθηκαν μετά το έτος 2000, αυτά που ακόμη δεν έχουν μπει κάν στην εργασιακή ταξινόμηση των ντελιβεράδων, θα κληθούν να προσκυνήσουν, στα εξήντα τους χρόνια, την Είδηση πως θα χρωστάνε 20% λιγότερα σε κάποια Ενότητα Κρατών του μέλλοντος.
 
Αυτά δεν υπολογίζονται μήτε από εκείνα τα γεροντάκια που προσλαμβάνουν οι συνδικάλες για να διεκτραγωδήσουν πως δεν θα υπάρχει εθνική σύνταξη μετά από σαράντα και εξήντα χρόνια.
 
Με λίγα λόγια, υποθηκεύοντας το μέλλον, μας εξηγούν πως θα χρωστάμε λιγότερα ευρώ σε μιαν εποχή που είναι σφόδρα αμφίβολο εάν θα υπάρχει ευρώ.
 
Οι διαφημίσεις υπερ των εταιρειών που πουλάνε ηλεκτρικό ρεύμα, γίνονται όλο και πιό μεταφυσικές.
 
Σε αυτές προστίθεται και μια διαχρονική του νεσκαφέ κλασίκ ,όπου παρωδείται η βιβλική Γένεσις  από κάποιον που μάλλον έχει ακόμη λεφτά για να παραμένει κοκάκιας.
 
Η υπόθεση της ελληνικής μιζέριας, έχει απο καιρό ξεφύγει της προσοχής της κυβέρνησης ,ενός μίγματος αφέλειας και στούρνων ,που κατά το παρελθόν, έφτασαν να προβάλουν τα θέσφατά τους σε μια δίκη που υπέστησαν καταμεσής της Χούντας, τότενες που ελάμβαναν βοηθήματα από τον ευπατρίδη Τσαουσέσκου που ήταν προτιμητέος των Κολλιγιάνηδων.
 
Είστε αληθώς ανόητοι ,φλερταδόροι αγαπητικών της νεοελληνικής βοσκοπούλας, τιποτένιοι και χαμερπείς υπηρέτες των «πολιτικών λύσεων», θαρρείς και μάθατε τι εστί πολιτική με το ένα χέρι στο μπεγλέρι, το άλλο στο τσιγάρο και το παράλλο αναζητώντας  βυζάκια να ξεχαρμανιάσετε.
 
Μπήκατε στην κοιλάδα της Φλυαρίας, ξεθαρρεμένοι που κρώζουν οι κάργιες της «εκλογές! εκλογές!» παρεάκι με κάτι Λεβέντηδες και κάτι τσακωμένους κεντροκεντρώους που λατρεύουν την αφεντομουτσουνάρα τους πάνω από όλα.
 
Αλήθεια, γιατί δεν τολμήσατε, τότε, στις αρχές του εγκλήματος να ζητήσετε εγκατάσταση διεθνούς οικονομικού ελέγχου;
 
Γιατί δεν ζητήσατε το σύστημα να πάρουν τους φόρους από προϊόντα και υπηρεσίες, κι όχι αυτά τα φρικώδη οριζόντια της προτεστάντικης λογικής;
 
Κι αν υπερβήκαμε τα «νόμιμα» όρια και ξεφύγαμε κατά 10 ή 15%, γιατί δεν μας ζήτησαν αυτο ακριβώς το 10 ή το 15% καταβλητέον ντούκου τον παρά, αντί να μας βυθομετρούν πόσο κανάγιες είμαστε ατταβιστικώς και κληρονομικώς, θαρρείς και θα ζητήσει κάποιος από τους Ιταλιάνους την επιστροφή 1,3 τρισεκατομμυρίων ευρώ που χρεωστούν;          
 
Έως το 2018, τρυφερά μου γατόνια, θα πρέπει να μαστεύστε άλλα εκατό μπιλιόνια τουλάχιστον απο τις διαλυμένες κοινωνίες μας, και θα γίνει της Σαρακίνας τουΦελίνι και του Μίμη του σιδερά εδώ μέσα.
 
Ακόμη και για τους Χρυσαυγίτες παραείστε ανάξιοι λόγου σύμμαχοι.
 
Α, να βάλω γάζα στα μάτια, να λησμονήσω τις σκληρές γραμμές του Ζακαλότ και τις ψευτιές του ενού και του αλλουνού και ιδίως τους μαλθακούς, τους συναινετικούς ,τους «ειλικρινείς» και τους «διαλεκτικούς».
 
Και να καταπνίξω την  ακατανίκητη διάθεση να σας βαρέσω με ένα τηγάνι κατακέφαλα, μήπως και συνέρθετε.