• • •
• • •
Vera J. Frantzh | 06.07.2017
Panos Dodis | 05.07.2017
Georgia Drakaki | 05.07.2017
Nicolas Androulakis | 05.07.2017
Ντυπρέ ,οδοιπορικό στην Ελλαδα.
Το δημοψήφισμα για το τζαμί
Πάνος Θεοδωρίδης | 07.04.2014 | 09:00
Ας λάβει τον κόπο κάποιος της εκστρατείας Σπηλιωτόπουλου που διαθέτει όργανο στο σώμα του που αρχίζει από «μυαλ-« , να πει στον Αλούφη  διεκδικητή, μέλος των Ιπποτών που φωνάζουν «Νυ», ότι πολλά χρόνια πριν τον φασισμό και την Xρυσή αυγή και τις σαλιασμένες προσπάθειες να είμεθα μεσαίος χώρος αλλά και να τσιμπήσωμεν κάτι από τον νεομουσολινισμόν, πως η Πατρίς, αυτή που ανέδειξε τους Πατριώτας και ενίοτε αγόραζε και Πάτριοτ, από τα χρόνια των πρώτων αποικισμών, γνώριζε πως η ψύχα του Γένους, των Αχαιών, των Δαναών, των Ελλήνων τε και Τραντελλήνων,του ενδόξου μας βυζαντινισμού αλλα και των γραικύλων,ήταν το πρώτο στην ιστορία εργοστάσιο στερεοτύπων και σαφρακιασμένων  ιδεοληψιών, σύγκολλα και παραλληλως των Χρυσών αιώνων και του Παρθενώνος ως Θαύματος και νενίκηκά σε Σολομών.
 
Τα άτομα που ανάγκασαν άλλα άτομα να φυγαδεύσουν τον Πρωταγόρα και δίκαζαν τον Σωκράτη δεν ήσαν εαμοχαμαίευνες, αλλά αττικαί περιώνυμοι φυλαί. Οι όροι τίτυς, γκανγκαβάνης, αχμάκης, αρσούζης και σερσερής, πισω από τα βουνά και φοβικός χέστης,μαζί με άλλους τετρακοσίους και οκτώ, εκφράζουν θαυμάσια τους γενοκτόνους των Μηλίων και των Σαμίων, τους σφαγείς των Πλαταιέων και τους Καιαδίτες. Χρόνους πολλούς πριν η μαύρη αντίδραση εκλογικευτεί σε λογικοφανή στερεότυπα του τύπου «έτσι τα βρήκαμε, έτσι τα παραδίδουμε» , «να κάψουμε και φέτο τον Τζιδιό», «η παστρικιά η πουτάνα, η ξετσίπωτη, η ξελογιάστρα» και «είναι αδερφή, ξεφωνημένη, κουίρω, που κουνάει την αχλαδιά» πλήθος κατοίκων αυτής της περιοχής του κόσμου βασανίστηκε, εξωθήθηκε σε ξενητειές και βολεύτηκε σε μη «καθώς πρέπει» επαγγέλματα και σωματικούς βιασμούς.
 
Από την άλλη οι ίδιοι τρέσαντες, εκμεταλλεύτηκαν μια χαρά την μερική ανοχή άλλων θρησκειών στην πίστη τους. Ενώ άλλαζαν όχι απλώς θρησκεία, αλλά και βρακί, όποτε τους καταπίεζε θρησκευτικώς η μεγάλη Θεά, η Ευρώπη.
 
Ας πει κάποιος από το περιβάλλον του Αλούφη *,του Ιππότη της σταυροφορίας των Νύ ** που διαθέτει "μυάλ-" ,ότι τα δημοψηφίσματα επί κοινωνικών ζητημάτων, ιδίως ,εκείνα που προασπίζονται μορφές απομόνωσης και προτίμησης εντοπίων σε βάρος άπλυτων ξένων, εγκληματιών εισαγωγής και αλητοτουριστών,είναι στημένοι διαγωνισμοί που δεν χρειάζονται καν κάλπες.  
 
Παραθέτω μερικά αποτελέσματα,ανάλογα με τα ερωτήματα:
 
Είστε κατά των κοινωνικών διακρίσεων; Ναι, 6% όχι, 94%
Να πετάξουμε τους Πακιστάνι στην τάλασσα τους κερατάδες; Όχι, 35%, ναι, αλλα με σωσίβιο 30%, ναίσκε 30%.
Θέλουτε τζαμί στην Ατήνα; Όχι , 72% ναι, 28%.
Είστε υπέρ της απόλυτης ισονομίας στην χώρα μας; ναι 87% όχι 13%
Συμφωνείτε να γίνει ναός η Αγία Σοφία εις την Πόλιν ; Ναι, 88%, όχι 12%.
Μας ψεκαζουν; Όχι 23%, ναι, 77%.
Να έρχονται ως μετανάστριες μόνον δίμετρες μοντέλες κατω των 18 με μόνη τους υποχρέωση να εξετάζονται από την επιτροπή της εκπομπής «ομορφόμετρο»;  όχι (μόνον γυναίκες) 52% ναι (μόνον άνδρες) 48%.
 
Παρά την αλλαγή ατζέντας, και το βάρος στην οικονομία και άλλα εύθυμα και ζοφώδη ημίμετρα που μετέρχεται αυτή η κυβέρνηση, για τον κύριο Άρη Σπηλιωτόπουλο φαίνεται πως ισχύουν οι παλιότερες οδηγίες χρήσεως. Για την ψυχαγωγία των αναγνωστών μου, τις επινοώ. Είναι ψευδείς, άρα, εφ΄όσον το δήλωσα, απλώς χαρείτε το κείμενο. Έχει ένα προσόν. Δεν ισχύει.Αλλα υπάρχει...
 
Συναγωνιστή, σύντροφε των νικητών και των πυρσών.
 
Ξεκινώ με το εμβληματικό ρητό που έβγαλε από το πανέρι που έχει πολλές κότες (quotes)  o Μέγας Αφοσιωμένος Μπαλτάκ. Με τον Σαμαρά είμαστε φλεγόμενοι πυρσοί. Σπεύδω να ειδοποιήσω τους οπαδούςμας ότι αυτή είναι  η μόνη αυθεντική κότα(quote) .Επειδή κυκλοφορουν από κουμούνια και μπαχαλακηδες τα «λεγόμενοι Πισί» (δηλαδή τόσο οργανωτικοί ώστε μας θεωρουν υπολογιστές) ή «κλαιγόμενοι τουρσί» (επειδή μας κατηγόρησαν πως τρώγαμε καφτερά τουρσάκια και δακρύζαμε).
 
Η άντληση ψήφων από την Χρυσή Αυγή δεν είναι εύκολη επιχείρηση. Τα άτομα δέρνουν και δεν κρατούν τις παραδόσεις των αρχαίων τραμπούκων που αν δεν λάβαιναν φύλλο πορείας από διάφορες υπηρεσίες δεν σκότωναν μήτε αριστερό βουλευτή! Άρα, θέλουν γαλιφιές και να κολλάν οι ψήφοι τους με φοβικών γιαγιάδων και καψούρηδων του Νότη Σ. αλλά και αυτών που τηρούν την Πίστιν.
 
Πρόσεχε να χειροκροτείς τις Ιδέες του συντρόφου Άρη, που απέφυγε τον Λικβινταρισμό και ήδη σε Κοπτάτσια , ανέλυσε το πρόγραμμά του, και εδέχθη κάποιες οργανωτικές πινελιές από τους Τρεις Αμίγκος. 
 
Μη ψαρώνετε που τα γράφω κουμουνιστί, είναι για ξεκάρφωμα.
 
Για κάθε χρυσαυγίτη που θα προσκομίζετε πεπεισμένον ότι η λύσις είναι ο  Σπηλιωτόπουλος, μία δίμηνη σύμβαση τον περιμένει. Στους τρείς χρυσαυγίτες, για εσάς , θα υπάρχει μια συμμετοχή σε πρόγραμμα  επιμόρφωσης.
 
Καλά ξεμπερδέματα και μακριά από ενέργειες που αρχίζουν από «δημοψήφ», όπως «δημοψηφάτε, ρε!»
 
(*) "Αλούφης" είναι εκγραικισμός του όρου aloof (=άσχετος, απόμακρος, που κατάπιε μπαστούνι )που χρησιμοποιούν οι Stones γιά έναν αντεραστή στο τραγουδι τους New Faces του 1994. Εκρινα πως δεν είναι ερωτικο το ποίημα, αλλα μιά εικόνα του Αρη Σπηλιωτόπουλου μέσα στον εσμό των μνηστήρων του  θώκου.
 
(**) Ομολογώ πως η δημόσια κοινή προβολη του Ηoly grail  των Monty Pythons εξεικονίζει τόσο πειστικα το προεκλογικο περιβάλλον της χώρας , ώστε το συνιστώ σε καθε νοήμονα συμπατριώτη. Ασφαλως και την παρακολούθηση και άλλων τριών ταινιών, που συμπληρώνουν το παρελθόν, το μέλλον και το απώτατο μέλλον της πατρίδας...