• • •
• • •
Vera J. Frantzh | 06.07.2017
Panos Dodis | 05.07.2017
Georgia Drakaki | 05.07.2017
Nicolas Androulakis | 05.07.2017
Όλα πάνε καλά. Βγάλε τώρα το μαγιό σου.
Πάνος Θεοδωρίδης | 03.06.2016 | 06:18
Ένα φάντασμα κυκλοφορεί πάνω απο την χώρα. Δηλαδή ένα πλάσμα όχι της φαντασίας, αλλά της  φαντασμάρας μας. Λέγεται «Δημοκρατία» και τελευταία μοιάζει σάμπως χλομή.
 
Ανεβαίνει το ΦΠΑ 1% και τα μισά προϊόντα φλερτάρουν με πολλαπλάσιες αυξήσεις.
 
Είναι ,λένε, ένα ντόμινο, που ως μη Ζακαλότοι, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε επειδή δεν κατέουμε τα απόκρυφα της Επιστήμης του.
 
Κανένας δεν ανεβαίνει στα κάγκελα, φράζοντας την πρόσβαση στο Εθνικό Τυπογραφείο, εμποδίζοντας τον Νόμο να δημοσιευτεί, ώσπου να έρθει η τροπολογία που θα τον αλλάξει, ώστε να μη συγχωρεθούν τα αλατισμένα λεφτά που μαρινάρονται σε εξωτικούς προορισμούς.
 
Η Νέα Δημοκρατία καταφέρνει ένα υδροδυναμικό παράδοξο: αποχωρεί από τη Βουλή με επιχειρήματα που κανένας δεν θυμάται.
 
Το θυμάται την τελευταία στιγμή και βγαίνουν στον αέρα τα τσακαλάκια της για να εξηγήσουν το γιατί, και καταλήξουν να «ξηγιούνται»  με τα άλλα τσακαλάκια, που εξηγούν ότι όλα πηγαίνουν ρολόι διότι αν δεν πήγαιναν, δεν θα έλεγε ο πρωθυπουργός μας ότι πηγαίνουν ρολόι.
 
Δίδυμα «μονομάχων που διασταυρώνουν τα ξίφη τους» έχουν πλακώσει την τηλεοπτική αγορά, κι όταν περνάει το εικοσάλεπτο της σύρραξης, πεφτουν διαφημίσεις. 
 
Περισσότερη κόντρα παράγεται από την διαμάχη τίνος υαλουρονικό είναι καλύτερο, παρά από τα επιχειρήματα των τσικό.
 
Στο «πρώτο Θέμα» έχει πέσει σχετική φυλλοξήρα, καθώς η μέθοδος να ασκούν κατευθυνόμενο δεκατισμό στις λέξεις του Φίλη, δημιουργεί ένα κλίμα συμπάθειας προς την παραγνωρισμένη αυτήν ιδιοφυία.
 
Οι λαοί συνειδητοποιούν έντρομοι πως πρέπει να αρχίσουν να διαβάζουν κι όχι να ακούνε διάφορα κείμενα, κι έπειτα αγανακτούν: τότε γιατί μας βάζατε να καίμε τα βιβλία της αποφοίτησης;
 
Κανένας ξυλοσχίστης δεν μας εξήγησε ότι μπορεί να υπάρξει χρεία να διαβάζουμε στο μέλλον. Άσε που μας κρύβουν επιμελώς τον λόγο που βγάζει ο κώλος της Καρντασιάν τόσες εκατομμύρες.
 
Όλα ξεκινούν, καταλήγω από το νείκος και καταλήγουν στο «αγάπη όλα».
 
Οι αντίθετες ιδεολογίες, καταλήγουν σε σταθερούς γάμους, κι ας πέφτει σύννεφο το κέρατο. 
 
Η αξιολόγηση έρχεται, οι υπογραφές έπεσαν, και οι ενάντιοι ελπίζουν πως όλο και κάποιος κάλος που βάζει χέρι στο κύρος των δικαστών θα λανθάνει στα κιτάπια, ώστε να ανακαλύψουν οι αθρώποι ότι παραβιάζεται το Σύνταγμα και όλα να γίνουν μελένια και  λελουδάτα, όπως πριν.
 
Τέτοιους μπολσεβίκους δεν έχω ματαδεί. Τέτοιους φιλελέδες , μήτε.
 
Από αυτούς που δεν υπέγραψαν, ο Ριζοσπάστης , για λόγους οικονομίας βγαίνει με αναπαραγωγή των πρωτοσέλιδών του από τα αρχεία, η Ζωή έχασε την αψάδα της και μιλάει κατανοητά, λένε πως κυκλοφορεί ακόμη ο Λαφαζάνης, οι χρυσαυγίτες φωνάζουν στη Βουλή και απλώς τσιμπάνε μια αποβολή από την  τάξη, αλλά δεν θα χαλάσει η διαγωγή τους, άλλον που να μη έχει υπογράψει και με τα δεκάξη χέρια του τα πάντα, δεν ξέρω.
 
Τότε γιατί τσακώνονται, αφού το μέλλον προβάλεται σε γιγαντοοθόνες και το έχουμε εμπεδώσει όλοι;
 
Νταξ, τελειώσαμε για σήμερα: το καθήκον μου , του οργανικού διανοουμένου, το ολοκλήρωσα για σήμερα.
 
Τα σχετικά έντυπα συμπληρώθηκαν, αύριο πάλι, θα πιούμε το υαλουρινικό μας και θα υποσχεθούμε τα πάντα.