• • •
• • •
Vera J. Frantzh | 06.07.2017
Panos Dodis | 05.07.2017
Georgia Drakaki | 05.07.2017
Nicolas Androulakis | 05.07.2017
Κολωνού 32Γ
Κολωνού 32Γ - μια κριτική
silezukuk | 18.11.2015 | 15:06
 — του sexdreamer / Η κριτική αναρτήθηκε στο bourdela.com, την 26 Ιανουαρίου 2015 / Αναδημοσιεύεται με προσθήκες σημείων στίξης (λίγα κόμματα) και χωρισμό σε παραγράφους, από εμένα.
 
***
 
Διεύθυνση: Κολωνού 32Γ / Πόλη: Αθήνα / Περιοχή: Μεταξουργείο / Τιμή: 20€ / Ανοιχτό μέχρι 03:00 πμ
 
image
 
Δεν είχα όρεξη για πολλές τσάρκες και έτσι, αφού μπήκα σε μερικά μαγαζιά, πέρασα και σε τούτο εδώ. Ο μουστακαλής βαρελοφρόνος τσάτσος μου παρουσίασε την Αλεξάνδρα, η οποία εμφανισιακώς μου φάνηκε κάτω από το μέσο όρο. Μαλλιά κομμένα στο ύψος των ώμων, χοντρούλα, με αδύνατα σχετικά πόδια και κορμό βαρέλι (μονοκόματο). Είχε όμως τουρλωτα βυζιά, συμπιεσμένα μέσα στον στηθόδεσμο, καθώς και κορμάκι για να κρύβει τα πατσόκοιλα. Πάντως η όλη παρουσίαση ήταν έντεχνη και ξεγελούσε τον ανυποψίαστο μπουρδελιάρη.
 
Βγήκε λοιπόν περιχαρής στο σαλόνι, συνοδεία του βαριεστημένου, πλήν καλόκαρδου, τσάτσου, που παρότι φαινόταν ψαρωτικός με τη μουστάκλα, εντούτοις εκλιπαρούσε στην ουσία τον πελάτη να περάσει στο δωμάτιο. “Τσιμπουκάκι, μουνάκι, δεν βιάζεται στο δωμάτιο” και από πίσω η Αλεξάνδρα να με τραβολογάει από το χέρι να περάσω, μου έδειχνε τα νύχια της, πόσο ωραία είναι, “έλα, όχι μαλακία, γαμήσι, θα περάσουμε καλά.” Μου θύμισε την ταινία “καλώς ήρθε το δολλάριο”, με τα ζουμπουρλούδικα ναυτάκια και πώς τα τραβάγανε να κατέβουν στα καμπαρέ της Τρούμπας. Λέω “θα κάνω μία βόλτα και θα ξανάρθω”. Διαμαρτυρίες και από τους δυο, αλλά κατάφερα να ξεφύγω. Μετά από λίγο όμως ξαναγύρισα, ενθυμούμενος ότι κάθεται πολύ ώρα στο δωμάτιο και ότι “θα περάσουμε καλά” και έτσι το χέρι μου κύλισε στη τσέπη βγάζοντας το κόκκινο χαρτονόμισμα.
 
Η διαίσθησή μου ήταν ότι έκανα μαλακία, αλλά κάτι με έτρωγε να τη δοκιμάσω. Τέλος πάντων, έρχεται με το σουτιέν της, αλλά χωρίς βρακί. Βάζω το χέρι μου στο μουνί της, το οποίο ήταν τίγκα στη κρέμα. Βγάζει τα βυζιά της έξω από το σουτιέν, αλλά χωρις να το βγάλει, προφανώς για να κρύψει τη χαλάρωση. Χάλια τελείως και πεσμένα σαν σκοινιά. Βάζει προφυλακτικό, χωρίς να μου έχει σηκωθεί καθόλου από το αντιαισθητικό θέαμα του σωματός της. Προσπαθεί να μου κάνει πίπα, αλλά δεν κουνάει μόνο το κεφάλι της πάνω-κάτω άγαρμπα, αλλά και το σώμα της. Μονότονη πίπα σαν κομπρεσέρ πάνω-κάτω και τελικα με δικές μου υποδείξεις καταφέρνει να μου τον σηκώσει.
 
Στήνεται κάτω, ανοίγει τα πόδια και της τον βάζω. Με αφήνει να της γλύψω τα βυζιά, αλλά όχι φιλάκια στο λαιμό ή πρόσωπο. Ενώ με κοιτούσε σαν ηλίθια, έβγαζε και κάτι περίεργες κραυγές. Την κοιτούσα απορημένος και συμπέρανα ότι πρέπει να είναι και λίγο βλαμμένη. Τον βγάζω έξω και την ρωτάω άν μπορώ να τελειώσω πάνω της. Αυτή συμφώνησε, αλλά όχι πέραν του ύψους της κοιλιάς της. Για το λόγο αυτό έκοψε ένα κομμάτι κωλόχαρτο και κανοντάς το πανώ, σαν αυτά που βλέπουμε στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, προσπαθούσε να το κρατάει μπροστά από τον πούτσο μου σαν ασπίδα, ώστε να ανακόψει την πορεία του σπέρματος προς τα βυζιά της. Εγώ της είπα ότι δεν επρόκειτο να πεταχτούν τόσο μακριά, αφενός γιατί με είχε ξενερώσει και αφετέρου γιατί δεν ήμουν τόσο καυλωμένος.
 
Αυτή, χωρίς να δίνει σημασία στα λεγομενά μου, κουνούσε το κωλόχαρτο πάνω κάτω, μπροστά από τον πούτσο μου, ώστε να αποκρούσει τις υποτιθέμενες ριπές που θα ερχόντουσαν. Το αγωνιώδες ύφος της να αποφύγει τα φλόκια, επέφεραν τη πλήρη ξενέρα και έτσι ίσα που βγήκε το χύσι και κύλησε στο χαρτί. Αυτή το καπάκωσε αμέσως και έτσι δεν χύθηκε τίποτε επάνω της. Μετά την επιτυχή έκβαση του οργασμού μου, σηκώθηκε, μου έδωσε κι άλλο χαρτί και έφυγε από το δωμάτιο αφού με ευχαρίστησε.
 
Γενικώς μάπα γαμήσι ήτανε και από την πρώτη στιγμή μου φάνηκε ότι έχει πρόβλημα στον εγκέφαλο. Όσοι γουστάρουν τις απροσάρμοστες, αυτή είναι η ευκαιρία τους! Ο τσάτσος το ξέρει ο κακομοίρης τι φρούτο είναι γιαυτό σιγοντάρει από πίσω, μήπως και περάσει κάποιος στο δωμάτιο. Κάτι τέτοιες όμως, επειδή είναι ασυνήθιστες, συνήθως έχουν και πελατεία. Νομίζω;
 
***
____