…Nicosia e Famagosta per la lor bestia si lamenti e garra…
08-10-2020

Αυτό το γαϊτανάκι πρέπει να λάβει τέλος. Η Τουρκία ψαρεύει μέσω μισθοφόρων και φλερτ με εξωχώριους ισλαμιστές, σε Λιβύη, Καραμπάχ, Συρία, Κύπρο, Ελλάδα, χώρια το φλερτ με Βαλκάνια και Ευρώπη ήτοι την Μέρκελ. Ακόμη και τους S 400 μια χαρά τους χωνεύει ο Στόλτενμπεργκ.

Η μαλακομαλακή, δήθεν «ψύχραιμη» ρητορική των Ελλήνων, έχει ήδη συμπεριληφθεί στην τουρκική ρητορική: θα κάνουν τον ψόφιο κοριό ώσπου να ανασταλεί ή να καθυστερήσει κάποια έξωθεν απειλή και θα συνεχίσουν τον εμβολισμό της Ανατολής που νομίζουν πως ελέγχουν, ψυχρόαιμοι και έτοιμοι να αλλάξουν στρατόπεδο.

Να φύγουμε από Ευρώπη και διεθνείς μηχανισμούς, αποκλείεται δια ροπάλου, αλλά και είναι μεγίστη ανοησία να περιμένουμε «συμπάθειες» και αγαπούλες με όλους αυτούς.

Αποκλείω όλα αυτά, τα μεθύστερα της απόπειρας πραξικοπήματος του 2016 να οφείλονται σε ρέμπελο του Προέδρου της.

Η Τουρκία, τους γκανγκαβάνηδες τάχα μου διπλωματικά σαΐνια που το παίζουν Ντισραέλι τους έχει για προσφάι.  Έγινε κράτος-μπαλαντέρ και ο Θεός βοηθός.

Η δική μας ψυχραιμία είναι άσκοπη. Τελείως. Θέλετε λίστα 100 τουρκικών αιτημάτων που δεν έχουν αναφανεί, «αποδεικνύουν» πόσο γκιαούρηδες είμαστε και επί πόσα χρόνια θα μας παιδεύουν;

Δυστυχώς, ενώ είναι προβλέψιμοι, λανσάρονται ως οι μόνοι που διατείνονται πως έχουν πληθυσμούς για ξόδεμα, κι έτσι λειτουργούν ως παράτολμοι ακτιβιστές-χταπόδια, με λόγο και άποψη όπου απλώθηκε ο Οθωμανισμός.

Δεν κρύβουν μήτε τις προσδοκίες τους, που είναι μούφα: την Βιέννη, την Σύρτι, τα Χαλιφάτα, τα Ιεροσόλυμα, την οδό της Μετάξης. Όλους αυτούς τους λογισμούς, πρόωρως τους αφάνισε ο Ταμερλάνος και η Αντάντ μετά το 1918, αλλά ας όψονται οι Αμερικάνοι και το εφεύρημα της συμμαχίας Ελλάδας Τουρκίας υπό το ΝΑΤΟ, ενός μηχανισμού που  ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΧΩΡΩΝ.

Επαναλαμβάνω: πλήθος καμωμάτων που οι Τούρκοι έμαθαν παπαγαλία, οφείλεται στις πολιτικές Ρωμιών και Φράγκων, Ενετών και άλλων αντιπάλων της οθωμανικής επέκτασης.

Οι Οθωμανοί, ουδέποτε φέρθηκαν ως Άραβες και δεν εξαπλώθηκαν ως επιθετικές δυνάμεις που άλλαξαν το DNA των κατακτημένων.

Οι Τούρκοι γνωρίζουν πόσα κοινωνικά και διπλωματικά χούγια τους μας χρωστάνε. Ασκούν μια ψευδοανωτερότητα που διαψεύστηκε συχνά.

Δεν αξίζει να τους παραχαϊδεύουμε. Απλώς να τους καταλαβαίνουμε.

Χάρη σε κάτι βώδια θεοτικά, ένα έχουν καταφέρει: έως αρχές Δεκεμβρίου, κανένα μέτρο εναντίον τους δεν θα παρθεί.

Κι έχουν πενήντα μέρες να ξεσαλώσουν σε βάρος ημών και άλλων, και όταν έρθει η προθεσμία, θα βγάλουν μια ομπρελίτσα από την Αμμόχωστο και θα παραστήσουν τους ψόφιους κοριούς. Κι άντε πάλι από την αρχή.

Είπαμε: προσδοκώ διαβαλκανική συνεννόηση, πληθώρα ελληνικών ανταπαιτήσεων, να βγάλουν τον σκασμό οι διαφημιστές του Διπλωματικού οίκου των Τούρκων, οι Τουρκολογοι να παρέχουν στον πολιτικό κόσμο εναλλακτικές πολιτικές, κι ας μη πολιτευτούν, γαμώτη μου, ενώ κάτι πτήσεις και κάτι μεγαλοκαρδίες, να λάβουν ένα τέλος.

Kαι να εμπεδώσετε βαρέως, ότι τες μεγάλες ομοσπονδίες, τες γουστάρει να υπάρχει μία χώρα που να το παίζει δίπορτο. Όπως δηλαδή η Τουρκία. Ενώ τις ταπεινόφρονες συμμάχους που δηλώνουν νομιμοφανώς την αφοσίωσή τους και παρέχουν νεοβίλλες στον άμεμπτο Ζάεφ, οι μεγάλες δυνάμεις απλώς τους αγνοούν.

Ετικέτες: ΕλλάδαΤουρκία