Biggus Dickus status
07-10-2017

Η κατάσταση ελέγχεται, λαμπρυνθώμεν λαοί. Στις Επιτροπές της Βουλής, αδελφές μου,στις Επιτροπές, εκεί βρίσκεται η ιλαρότητα. Ποια Μόσχα και κολοκύθια τούμπανα. Η μήπως να χρησιμοποιήσω το «αδελφούλες μου απρόσεχτες» του Νικηφόρου Βρεττάκου;ενώ το Κέντρο προσποιείται πως αγωνίζεται να ενωθεί (πρέπει να είναι η πρώτη σοβαρή κίνηση από την εποχή της Γραμμικής Β) οι κυβερνητικοί παραμυθατζήδες διάλεξαν ως προκεχωρημένη ζώνη επιχειρήσεων να επινοούν νομοσχέδια που διαθέτουν μπόλικη κοινωνική ευαισθησία. Να γίνωμεν αθρώποι βρε αδερφέ, αφού όλα τα άλλα γινόμενα χρειάζονται πόρους και πολιτικές αποφάσεις, που δεν περσεύουν.

 

Διότι ανιχνεύονται στην ζώνη πυρός απρόσμενες συγκλίσεις. Δε πα να κάμπτεται η βλητική ικανότητα των Ανέλων; Όλο και κάποιος νεωτερί και ουμανιστί Ποταμάκης ή αξιωματικί αντιπολιτευτί θα σπεύσει να πφηφίσει «ναι» στο ζήτημα των εθελουσίων αλλαγών φύλου. Άσε που όλα αυτά τα επί χάρτου σχεδιάσματα θα τα μαζέψει πίσω είτε η Εκκλησία, είτε το Κομιτάτο της Αβρούπας (επί άλλων ζητημάτων).

 

Οι νεοδημοκράτες αισθάνονται αμηχανία. Κάπου έσπασε η γλάστρα και δεν προλαβαίνουν να φυτέψουν βιώσιμη παραμύθα.Οι οπαδοί περίμεναν να αραιώνουν οι Κικίλιες και τα απαντητικά ραβασάκια που εκφύονται με ακεφιά γύρω από τις ελπίδες διακυβέρνησης, την ίδια ώρα που οι αλληνοί διαλέγουν έναν σύντροφο γανωμένο στην προπαγάνδα, να συμβουλεύει τον πρωθυπουργό. Αρκετά “ακαρτέρει κι ακαρτέρει” τον Κρατερό.Ο Τραμπ θα μιλήσει μαζί του, εξασφαλίζοντας έναν ιππότη για τη Βασούλα (της Σούδας ντε!) κι αυτό θα περάσει στον Τύπο και στα Μέσα (αφού δεν υφίσταται πλέον διαπλοκή!) ως ένδειξη εμπιστοσύνης του υπερατλαντικού παράγοντα στην ελληνική Κυβέρνηση.

 

Μη λησμονείτε πως τα οκτακό που περιμένουμε από τους Σωτήρες, δάνειο είναι, όχι ευεργεσία του «κορίτσια, ο στόλος».Όλοι κλαυθμηρίζουμε πως είναι «σβησμένες οι φωτιές οι πλάστρες» στη χώρα, και δε βλέπουμε πως κοντεύουμε να πνιγούμε στο σκατό. Αντλίες μας λείπουν και όχι πυροτεχνήματα.

 

Και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να ηρεμούν. Ξημερώνουμε με καλημέρες,ανθοδέσμες και φιλοσοφικές ενατενίσεις, το μεσημέρι κυλάει με επισημάνσεις πόσο τομάρια είναι μερικοί και δεν σταματάνε στα φανάρια και τα απολειφάδια της μέρας αργοσβήνουν με παινεσιές του τύπου «ΕΓΩ ήξερα τον Νομπελίστα όταν εσείς νοιαζόσασταν για τον Τζον Τίκης, άμουσοι».

 

Υπομονή! Έρχονται οι Σαμουράι να σώσουν τους Εσταυρωμένους και θα κάνουν μαζικό χαρακίρι , καθ΄α εξηγεί η Βίβλος του Μπράιαν. Οι γέροντες προσδοκούν επανάληψη της «Προβιντάνς», οι μεσόκοποι αναρωτιούνται «τις πταίει» και οι πιτσιρικάδες αρνούνται να ξαναδούν το «Κουρδιστό πορτοκάλι».

 

Η κατάσταση ελέγχεται, λαμπρυνθώμεν, λαοί.