Aναλώσιμη φλυαρία
10-04-2019

Τα έχετε κάνει μπάχαλο, κυβερνήτες. Και οι διεκδικητές, κοιμούνται. Προλαβαίνετε. Να «παίξετε» τους ενδοτικούς και τους αυστηρούς. Οικονομία στα λάχανα ώσπου να βγουν τα πράσα. Πάψτε το παραλήρημα, βλέποντας παντού φανταστικά φασισταριά. Το ποσοστό του Ιουνίου 2012, μάλλον το έχετε στο τσεπάκι. Όχι από τη ρητορική σας, αλλά από την εξαχρείωση που οργανώσατε. Μπάστα. Φτάνει. Με πράσινες σημαίες που σείουν κάτι καρμίρηδες, δεν βγαίνει μεροκάματο. Μήτε με απόκρυψη στατιστικών. Η χώρα ρετάρει. Δεχτήκατε την ακροδεξιά συνεργασία, ασκώντας ψευτοσταλινισμό της κακιάς ώρας. Τον έχετε τον μεγάλο Πατερούλη σας. Στο πρόσωπο ενός απλού Ωτακουστή που παίζει τον Εραστή του Χάους.

Διπλασιάσατε τον όγκο των πλεονασμάτων και διψάτε γι’ άλλα. Ξοδιάζοντάς τα σε επιδόματα και χατίρια. Η Αγορά σας άκουσε. Δείτε τις διαφημίσεις και τα σχετικά. Εμπόριο με «ό,τι πάρεις ένω ευρώ» είναι χαράμι της πλάκας. Δεν σας παίρνει να αλλάξετε στολές και να καμώνεστε πως θα σας σώσουν τα αλληλέγγυα επιδόματα. Ιδεολογικώς, μάπα. Εργονομικώς-πως να υπάρξει εκκίνηση με χειροπέδες; Το παρασιτικό κράτος κυριαρχεί. Αυτοί που πείσατε,θα πεταχτούν στους πέντε δρόμους από τα παιδιά τους τα ίδια. Δεν βγαίνει ο βίος με ριάλιτι και τοστάκια.

Σας έχουν για αναλώσιμη φλυαρία. Με αντίπαλο έναν λιγότερο σαστισμένο, ακόμη και την δική σας ψήφο θα ψάχνατε. Το 25% που επιδιώκετε, δεν θα σας βοηθήσει. Βλέπετε τον Ζαβό Κληρονόμο τι κατάφερε στα 2009 και πόσο τον βόλεψε το μεγάλο ποσοστό του.  Καθόλου. Επιλέξατε για θύμα την πράσινη νοσταλγία που άγεται και φέρεται ακαθοδήγητη από ψηφισμένα και ακυρωμένα ζόμπι.

Πουθενά δεν υπάρχει εκείνος ο πανθορών οφθαλμός της Δίκης, σύμφωνοι, αλλά ο πρέσβυς στον οποίον στηρίζεστε, χαμπάρι δεν έχετε πως σας έχει πιόνι στο σκάκι που παίζει η αστερόεσσα με την ημισέληνο. Γι’ αυτό σας βάζει να δέσετε τα σορόπια με το Μακεδονικό, γι’ αυτό τα αεροσκάφη του περνάνε πάνω από την Ακρόπολη και ευδαιμονίζεστε. Αλλ΄όταν θα΄ρθει οι καιρός κι οι βουρλισμένοι χρόνοι, θα σας ζητήσει, ως σύμμαχος και δαίδαλος αυλά, να μοιραστείτε μερικά «δίκαια» με τον αναμορφωμένο Σύμμαχο και στο Καστελόριζο θα ψάχνονται χωρις ΑΟΖ, αλλά τότε,και πρίν τα δικράνια γυαλιστούν, θα έχετε στείλει τον Μπέμπαντα στας Ευρώπας και όλα καλά.

Βάλατε την αστυνομία να δείχνει δραστηριότητα, αλλά εκεί που δεν σας ενοχλεί. Και πλήθος άλλα ρυθμίζετε, απ΄αυτά που μπορούσαν να χαρακτηριστούν ημιπολυτελείας.  Και το Κέντρο δεν σας ενδιαφέρει να το μικρύνετε επειδή ανακαλύψατε πράσισες ανταύγειες στο ροζαλί σεμεδάκι σας, αλλά για να μη μπορέσει ο Κυριακεύων να συμπήξει μετεκλογικά ποσοστό που βολεύει τους λογαριασμούς σας.

Τότε, θα αλλάξετε πρόσωπο και θα φιλοδοξείτε να γίνετε ρυθμιστές του ελληνικού μέλλοντος.

Ετικέτες: πολιτική