Ευρέθη το αληθές Πυθαγόρειο Θεώρημα
24-04-2021

Η Ελλάδα, που είναι ξύπνια χώρα, επιτέλους τετραγώνισε τον κύκλο! Έτσι, ένας κύκλος ευθυγράμμων κατορθωμάτων, αναστήλωσε την βλαμμένη εικόνα της. Το αεικίνητον, η εγκυμοσύνη ανδρών, η εξωγήινη ζωή, η αναντίρρητη ύπαρξη Θεού, αναμένουν υπομονετικά την ιστορική τους δικαίωση. Βέβαια, υπάρχουν και ατυχίες, όπως να καταναλώσει μανιτάρια που ζαλίζουν, οπότε αλλάζουν οι συνθήκες.

Προς έκπληξη πολλών, το επίτευγμα, που προκάλεσε την ευμένεια του Μπάιντεν και πρόσκληση από τον Πούτιν να λάβει μέρος η χώρα μας στην συνδιάσκεψη του Ομσκ για το Κλίμα, κατορθώθηκε όχι από τους σημαίνοντες υπερεπιστήμονες ή την εγνωσμένης βαρύτητας «πανελλήνια ένωση τζογαδόρων» αλλά από μία απλή καθηγήτρια της παιδιατρικής, μίαν ιατρόν-νοικοκυράν με καμπανιστή φωνίτσα και έναν τέως αυτοδιοικητικόν που από την κονίστρα της Πολιτικής Προστασίας, δεν έχει αφήσει σεισμό και πλημμύρα που να μη την εξοντώσει. Η πτώση των γράδων της επιτροπής των σοφών λοιμωξιολόγων δεν επηρέασε τον σεβασμό του λαού προς εκείνους που μετρούν ιικά φορτία.

Ειδικά μερικοί υπουργοί, όπως ο Σκέρτσος, ο Χατζιδάκις και άλλοι ευαγείς, θεωρούνται εμπνευστές του νεοελληνικού θαύματος, καθώς και ο θεσμικός αντιπολιτευτής Τσίπρας που ομολόγησε σε συνέντευξη πως εξακολουθεί και εμπνέεται από την λαμπρή περίοδο των δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων. Οι τσάκαλοι αυτοί της Πολιτικής, αποτίουν φόρο τιμής και προσκύνησης στον υπερεξοχώτατον Θεοχάρην που με σιδηράν παλάμην κρατεί τον οίακα του τουρισμού. Έτσι έχομεν το θαύμα δέκα πλας προορισμών της χώρας που έχουν πληρότητα κρατήσεων άνω το 90% και όταν ο Μέγας Σαμάνος ηρωτήθη πώς θα υπάγουν οι ρωμιοί στους παγωμένους από τον χειμώνα ξενώνας του ονείρου, απάντησε εκ της εξοδίου θύρας της Αρχιεπισκοπής «θα επιστρατευτούν τα Χερουβείμ, τα Σεραφείμ και θα λάβουν πιστοποίησιν και άδειαν τρικύκλου οι Νεφελίμ».

Έλαβον δε άπαντες το μετάλλιον του απροσμάχητου και πλήρη του βίου ασυλίαν.

Ο τετραγωνισμός του κύκλου, πιστοποιηθείς από την Συνομοσπονδία των «Ζόμπι της Λήπσης Αποφάσεων με Κοχόνες», ήταν στην ουσία ένας αλγόριθμος όπου επιβάλλεται «ακινησία του Πάσχα» με ρίψιν από ελικοπτέρου προστίμων της ΕΛΑΣ και γενικό ξεχόντρισμα της Εθνικής Επιταγής του Ερωτήματος εάν ο Σάκης του Σαρβάηβα είναι όντως παγιδευτής κορασίδων ή απλώς εύπιστος αχμάκης.

Μερικές απορίες που είχαν οι ρεπόρτερ, λύθηκαν δια εξοντώσεως-θεώσεως γερόντων σε μυθώδη κήπο Ευγηρίας και μαλθουσιανισμού, ενώ ο πρωθυπουργεύς, χαιδεύοντας τον σκυλάκο του, δήλωσε «είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου» και ο Πούτιν, χεσμένος από τρομάρα, απέσυρε τα στρατά και τα έστειλε να μαζέψουν χαβλιόδοντες μαμούθ στην Γιακουτία.

Χορηγικόν δε Ίδρυμα ανακοίνωσε πως ευρέθη το αληθές Πυθαγόρειο Θεώρημα, σε ένα κρύφιο γρανάζι του μηχανισμού των Αντικυθήρων, υπό την διαβόητη επιγραφή «το άθροισμα των τετραγώνων πέριξ ορθής συζυγικής γωνίας, ισούται με την υποτείνουσαν εραστών ή ερωμένων».