Φύγε
08-03-2021

Είναι τόσο άχρηστοι, που ενώ με νύχια και με δόντια καθόμαστε μέσα αφού τα έκαναν θάλασσα το καλοκαίρι με τα ανεξέλεγκτα σύνορα και γεμίσαμε κρούσματα, αυτοί κάνουν τα αδύνατα δυνατά και σε καθημερινό επίπεδο για να εξαγριώσουν τον κόσμο.

Κατάφεραν μια εντελώς φιλήσυχη συνοικία στο να κάνει πορεία για να τους κράξει με την τόσο ανώφελη και σκληρή αστυνομική βία που παρουσίασαν. Μιλάμε για την Νέα Σμύρνη κύριοι, όχι για τα σατανικά Εξάρχεια που ανοίγατε κεφάλια ανθρωποφάγων αναρχικών.

Και πλέον καταλήξαμε στο να υπάρχει κόσμος που απαιτεί την άρση του λοκ νταουν, ενώ δυστυχώς είναι η μόνη λύση απέναντι στην πανδημία μιας και πάλι από κυβερνητική ανικανότητα, δεν επανδρώθηκε ούτε μια νοσοκομειακή μονάδα αφού προτίμησαν τα χρήματα να τα δώσουν στα κανάλια για να διατυμπανίζουν ότι είναι υπεροχότατοι.

Άντε μάζεψέ τους τώρα, πες τους να καθίσουν φρόνιμα τόσοι αγανακτισμένοι άνθρωποι κλειδωμένοι μέσα για μήνες, πλέον και δαρμένοι. Τα γκλοπ δεν θα ‘ ναι αρκετά. Και αν ο κόσμος βγει μαζικά έξω, η δημόσια υγεία θα πάει κατά διαόλου και αυτό είναι ευθύνη της κυβέρνησης, όχι κάποιου αγνώστου παράγοντα.

Απέτυχαν ολοσχερώς ΚΑΙ σε πρακτικό ΚΑΙ σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Σαν κυβέρνηση, είναι η Μπαμπούσκα της ανοησίας.

Ανοησία μέσα στην ανοησία, μέσα στην ανοησία.

Παραιτηθείτε άμεσα, έχετε χάσει την μπάλα, είστε εντελώς ανίκανοι και επικίνδυνοι για την ζωή μας.