Το μέλλον
09-02-2021

«Θα έρθη καιρός πού θα διευθύνουν τον κόσμο τα άλαλα και τα μπάλαλα…»
«Νὰ ἔχετε τρεῖς θύρες· ἂν σᾶς πιάσουν τὴ μιά, νὰ φύγετε ἀπὸ τὴν ἄλλη».
ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

 

Ακόμη και πείσμονες ακροδεξιοί, γνωρίζουν τι «μάπα το καρπούζι» είναι η αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης που ενίοτε ρίχνει (μαζί με απόνερα) η γείτων Τουρκία. Το να ποντάρεις σε μέτρα που απασχολούν τον αντίπαλο ενώ εσύ περί άλλα τυρβάζεις, είναι πάγια τακτική μιας χώρας που κινδυνεύει επειδή εκτέθηκε από τη συνεργασία με έναν εργολάβο που δήλωνε Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Είπα «ΗΠΑ» και θυμήθηκα να μη έχουμε τόση εμπιστοσύνη στον πρόσφατο «καθαρμό» που ενσκήπτει στην χώρα α λα Βάινστάην εν τω δάσει των Ιερομνήμων (Χόλιγουντ). Κανένας δεν καίγεται να αφαιρέσει το τριέμβολο από την οπισθέλκουσα δυναμική των ντελικάτων εραστών που καυχώνται μαλακισμένα στις θήλειες και ευτελίζουν νέους της Σιδώνος. Σε μερίδα του πληθυσμού, δόθηκε ένα σύμφωνο συμβίωσης και με αυτό θα πορευτούμε. Εκεί που μπαίνουν σύρματα στα λιβάδια και αντιαρματικές τάφροι, είναι σε μερικές ψωλές που το παράκαναν. Για την ακρίβεια, σε αριστοφανικά τριέμβολα που δεν τήρησαν κανόνες της ομερτά του ξένου σώματος. Αντί τα ιδρύματα που φιλοξενούν ανήλικα να περνούν από κρισάρα κάθε τόσο, και η κοινή γνώμη προσποιείται ότι χάσκει έντρομη για υποθέσεις που εάν δικαστούν θα γευτούν πταίσματα και πλημμελήματα που θα είναι όλα δικά τους, ανοίγεται διάπλατα ο δρόμος για την νέα γενιά πορνείας και αρσενοκοιτών από τους οποίους θα ζητηθεί να πάψουν να χαλάνε την πιάτσα απλώς ακούγοντας το πουλί τους, κάθε που ηχεί το Μπιγκ Μπεν το μουσικό κουτί τους.

Όποιος δεν κατάλαβε πως η χρεοκοπία του πολιτικού συστήματος μάλλον φέρνει νέους βλαστούς στη πύλη της Βαλχάλα και στην επανεκκίνηση του κομματικού μίξερ, οι υπάρχοντες «κανονικοί» γαμιάδες παίρνουν τα μέτρα τους.

Ετικέτες: πολιτική