Πολιτικαλοκορεκτισμός
01-07-2018

Οι πολίτικαλ κορρέκτ του φέησμπουκ.
Αυτοί που πετάγονται συνέχεια στα ποστ άλλων, πιο δογματικοί κι από κουκουέδες. Πιο επεμβατικοί κι από μπάτσοι, να κατακεραυνώσουν τα “ουυ αυτό είναι σεξισμός, σε πιασάα, ουυυ αυτό είναι φαλλοκρατικόοο, 1-0, ουυ είσαι φασίστας, ουυ αυτό είναι υπέρ της πατριαρχικής κοινωνίας, ναιι” Και ρωτάω. Υπάρχουν ΤΟΣΑ κακώς κείμενα εκεί έξω προς διόρθωση.. αλλά θα μου πεις εκεί έξω, δεν φαίνονται τα λάηκ.
Οπότε θα πρέπει εδώ, να λένε ό,τι μάθανε στο νηπιαγωγείο, σε κάθε ευκαιρία, να απαγγέλλουν το μάθημά τους.. αλλά σοβαρά… Κουλάρετε λίγο. Έχει και ο συνάνθρωπός σου σκοτούρες και προβλήματα, ή μπορεί να είναι απλά χαζούλης…δεν χρειάζεται και προγραμματισμένους αστυνομικούς πολιτικής ορθότητας. Έκτος και αν ποστάρει, χοντρή παπαριά, οπότε ΟΚ. Για την ώρα οι παπάρες όμως, είναι οι Πολιτικαλοκορέκτηδες φίλε, κουραστικοί, και συχνά τζούφιοι – να καταδικάζουν ποστς, που είναι ενάντια στην φτώχεια, απ’ το διαμέρισμα τους στο Ψυχικό.
Εντάξει, αναγνωρίζω πως είναι ένα χόμπυ κι αυτό, αλλά φάτε κανένα παγωτάκι καλέ, ή βγείτε στο μπαλκόνι και κλάστε, να ακουστεί με εναλλακτικό τρόπο, η αγωνιστική ύπαρξη σας. Για όποιον έχει νεύρα, υπάρχουν και οι βρισιές. Δεν χρειάζεται τα νεύρα σας να πρέπει να φορέσουν μια κοινωνιολογική ενδυμασία. Σχολιάστε απλά ένα, “είσαι βλάκας” ή ακόμη καλύτερα, απομακρυνθείτε απ’ το πληκτρολόγιο κι ακούστε λίγο Napalm Death, αν και την υγειά του ο άνθρωπος, την βρίσκει με την Ρέγγε, ακόμη και αν δεν του αρέσει.

Ετικέτες: σόσιαλ μίντια