Ο τρόπος που δείχνω είναι μόνο ο τρόπος που δείχνω
02-06-2021

Δίκιο είχε η φίλη μου η Τ. Αυτή η Λατινοπούλου, είναι λογικό να βγάζει μια απέχθεια προς όλες τις γυναίκες που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις προσταγές της κατασκευασμένης μόδας. Που τρώνε ότι θέλουν, φοράνε ότι θέλουν, που δεν έχουν κανένα κόμπλεξ αν το σώμα τους είναι μοντελέ, που δεν είναι ανταγωνιστικές ως προς τις άλλες γυναίκες διότι δεν βλέπουν τον άντρα σας έπαθλο, και κυρίως, που τα λεφτά που θα έδιναν σε φωτόλυση, σύσφιξη, αποσυμπίεση, ανόρθωση αποελ σημειώσατε Χ — τα κρατούνε για διαφορετικές επενδύσεις.

Εκεί τραβάει το ζόρι η Λατινοπούλου, σου λέει γιατί αυτές οι ρουφιάνες, πώς το μπορούν; Και είναι και χαρούμενες ενώ εγώ είμαι με τον θερμιδομετριτή τα γυμναστήρια και τα ραντεβού με την νυχού και μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Οπότε αν το δούμε απαυτή την άποψη, η Λατινοπούλου δεν πρέπει να συγκεντρώσει την οργή αλλά την συμπόνοια μας.

Ακόμη ένα θύμα της πατριαρχικής κοινωνίας, προσαρμοσμένο στο να πληρώνει μια βιομηχανία καλλυντικών και κέντρων αισθητικής με μια συνεχή αγωνία για το αν “περνάει” σαν γυναίκα, λες και η γυναίκα είναι μοντέλο κινητού.

Ο κάθε άνθρωπος ας είναι όπως γουστάρει με ή χωρίς τρίχα, με ή χωρίς μακιγιαζ, με ή χωρίς πλαστικές, φτάνει να νιώθει καλά και να το κάνει για να ευχαριστήσει τον εαυτό του και end of story.

Τέλος να σας πω, ότι εμένα μου αρέσουν οι κοκέτες διότι είμαι επαρχιώτης, αλλά ξέρετε, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που ποτέ δεν ξεχνώ. Δεν έχει καμία σημασία τι αρέσει σε μένα, γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και κύριος του εαυτού του. Ή τουλάχιστον θα ‘πρεπε.

Οπότε αν με ρωτάτε γιατί δεν έχω κοιλιακούς, η απάντηση είναι πως βρίσκω τα παγωτά υπέροχα. Δεν απαιτώ να με αποδεχθούν για το σώμα μου, ούτε για τα παπούτσια μου, ούτε για τα μούσια μου, ούτε για το χτένισμά μου, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι θα κράξω και κάποιον που θέλει να το κάνει.

Καλή λευτεριά λοιπόν στην κυρία Λατινοπούλου όπως και στον κάθε άδικα σκλαβωμένο συνάνθρωπο μας, είτε είναι υπέρ είτε είναι κατά της τρίχας. Λευτεριά από τον ζυγό της εξωτερικής εμφάνισης.

Ας κάνει καθένας ότι του αρέσει. Έχουμε 2021, έχουμε εκτοξευθεί στο μέλλον πως το λένε.

Ετικέτες: Λατινοπούλου