Ο σπετσιέρης της αυλής σας
25-08-2020

Υποστηρίζω πως η πιθανότητα να μη σε «κρούσει» ο ιός αυτός, όταν συμφύρεσαι με πλήθος, είναι ακριβώς η ίδια με το να σου ρίξουν σε μια όχθη ποταμού ένα τσουβάλι αλεύρι (και με καστερ πάουντερ ισχύει) και να σε ρίξουν να κολυμπήσεις στο ποτάμι περιμένοντας να βγεις στεγνός.

Δε χρειάζεται να είσαι γιατρός ή απλώς ατελώς εκπαιδευμένος για να καταλάβεις πως οι άδειες, οι διακοπές προσωπικού, και γενικά οι μετακινήσεις πέραν της αδράνειας είναι που έφεραν αύξηση κρουσμάτων.

Επίσης ρόλο έπαιξαν οι απροστάτευτοι νοσοκομειακοί, αστυνομικοί και άλλοι ανθρωποφύλακες που νόσησαν, ενδεχομένως από στρεβλή αίσθηση «ασπιδοφορίας».

Συγγνώμη για την έκφραση, αλλά με τα παιδιά και τα σχολεία θα γενεί της μάμαλης.

Αφήνω την γραφειοκρατική καραμαλακία να υπάρχουν δύο τεστ που συχνά δίνουν αντίθετα αποτελέσματα, χώρια οι ανούσιες θερμομετρήσεις.

Συμπεραίνω πως το φθινόπωρο και ο χειμώνας που επέρχονται θα θάψει ή θα κάψει πολύν κόσμο.

Και οι δικές μου πιθανότητες να μην δω το 2021 φαίνεται πως είναι υπαρκτές αλλά ισχνές.

Κι όλα αυτά, επειδή κάποιοι μπέρδεψαν τη βούρτσα με την μπούτζα.

Λεφτά δεν βγάλατε. Τζάμπα τουριστευθήκατε, τζούφιο το αποτέλεσμα. Έπρεπε να τιθασσεύσετε τις μαζώξεις. Πρώτο μέτρο: καμία άδεια υπαλλήλου αυτό το καλοκαίρι. Με αναγκαστικό νόμο. Και η Βουλή ανοιχτή, ω βολεψάκηδες. Λυπάμαι και που το γράφω, αλλά η Ελλάδα έπρεπε να γαμήσει και να γαμευθεί ολιγότερο από όλα τα καλοκαίρια από Ανεξαρτησίας.

Και δεν συζητώ τις θερμές αγκάλες, τα «χαθήκαμε βρε ψυχή», την μπόχα και την ανάσα του προσφιλούς άλλου σε περιδίνηση τορνέιντο από τον σβέρκο ελικοειδώς στις αυτάρες του τιμωμένου.

Εννοείται και οι σχετικοί μπατανάδες, τα γλωσσόφιλα, οι διεισδύσεις, η θέα κοιλιάς και λαγόνων θα ήπρεπε να αποθαρρυνθούν και μόνον ροζ ρομάντζα να πωλούν τα ψαγμένα βιβλιοπωλεία. Και να επιτρέπεται η ψαύσις φτέρνας, η επάλειψις λοβού αφτιού με  αντιπηκτικόν βάμμα, η εφαρμογή πλαστικών χειροπεδών στες ανόσιες ενώσεις, η επιστροφή του ντόμινο στα πάρτι, φιλί στη φαλάκρα αφού ελεγχθεί για τριχοφάγο, και να ξανάρθει στη μόδα να φιλούν οι ερασταί τον εαυτό τους σε καθρεφτάκι, ο καθένας το δικό του. Αυτοερωτισμοί δε και χειρομαλάξεις μόνον με χρήση παραμέσου δακτύλου, για να υπάρξει και ολίγη τέχνη αλυπίας.

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολλά και περιττά και παραμένετε ξαναμμένοι, ο σπετσιέρης σας προτείνει δωρεάν διανομήν προτομών ή σκίτσων των αρμοδίων υπουργών που τηνε πάτηκαν μεγαλοπρεπώς, ώστε οι γουαναμπή εραστές να χάνουν κάθε ίχνος στύσεως, οχείας, ανάφτρας ματιάς, προσανάμματος και κεκαυλωσύνης.