Ο μαγεμένος αυλός
10-10-2017

Ἥρα καὶ Ζεὺς, ἀμφισβητοῦντες πότερον τὰς γυναῖκας ἢ τοὺς ἄνδρας ἥδεσθαι μᾶλλον ἐν ταῖς συνουσίαις συμβαίνοι, τοῦτον [ τον Τειρεσίαν ]ἀνέκριναν. ὁ δὲ ἔφη δέκα μοιρῶν περὶ τὰς συνουσίας οὐσῶν τὴν μὲν μίαν ἄνδρας ἥδεσθαι, τὰς δὲ ἐννέα γυναῖκας. ὅθεν Ἥρα μὲν αὐτὸν ἐτύφλωσε, Ζεὺς δὲ τὴν μαντικὴν αὐτῷ ἔδωκεν.

 

Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη, Γ, 6.9

 

Υπάρχουν πυρομανείς στην Πυροσβεστική, παιδεραστές και παρθενοπίπες παιδαγωγοί και οικογενειακοί φίλοι, σαδιστές ανθρωποφύλακες, αιμομίκτες γονείς, εφαψίες και περιστεράδες διαφόρων υποτροφιών, ενώ φυλακές, στρατώνες και ιδρύματα πρόνοιας ανηλίκων, διαθέτουν ενίοτε καταδίκους, συναδέλφους και επιτηρητές που την βρίσκουν ασελγώντας η αμοιβαίως ενηδονίζονται. Δεν λογαριάζω τους πανηδονιστές ή τους ανηδονικούς όλων των φύλων.

 

‘Ολα αυτά τα φρούτα οργανώνουν την εργαλειοθήκη του συστήματος που προκαλεί προβλήματα ή ετεροκαθορισμό στα παιδιά. Ειδικά την κατάθλιψη που είναι μια άγνωστη χημική χώρα.

 

Γι΄αυτό και παίζων ή εμπαίζων το σύστημα, δεν μου αρκούσε η αναγραφή τριών φύλων (άνδρες, γυναίκες και  ομοφυλοφιλες υπάρξεις) αλλά ζητούσα να θεσπιστεί ο άνδρας, η άνδρα, το ανδρί, η γυναίκα, ο γυναίκας, το γυναικί, και καμιά δεκαριά μεταξύ τους συζυγίες, δυικές ,τριαδικές η ομαδικές.

 

Έχω δγιεί, κι έχω ακούσει πλήθος αναμνήσεων, καυχήσεων και των συνδυασμών τους. Και γνωρίζω το άυλο βλέμμα των όντων που κατέχονται από οίστρο και οργάζουσα συνείδηση, όπου η εφηβική περιέργεια, η βία που ασκείται ως συνδυασμός ενοχών και γονικής αφασίας τηρούνται με σχετική αμεριμνησία. Επί ζώντων, ημιθανών και νεκρών, να μη μιλήσω για τα κοσμήματα που μερικοί επιθέτουν σε κατσικούλες.

 

Βίβλο σχήματος τούβλου θα μπορούσα να συντάξω, ταχύτατα κει ενδελεχώς, αντί να παιδεύομαι πόθεν η λέξις «τραγουδώ» ή που κείται η Κουτμητζιβίτσα. Πλην η Κουτμητζιβίτσα με ερεθίζει πολύ περισσότερο, δι ο και βγάζω τον σκασμό.

 

Προτιμώ να μελαγχολώ διαχρονικώς, καθώς ακούω στην Βουλή και στην κοινωνικώς δικτυωμένη συζήτηση, όζουσα φιλανθρωπίας, υποκρισίας και πολλής κουστουμιάς,άσε τις τηλεοπτικές ασωτείες,να επιμένουν σε δικαστήρια, ληξιαρχεία και άλλα θεσμικά.

 

Αν οι ιδεολογίες αδίκως συμπυκνώνονται σε δεξιά, αριστερά και κέντρο, καθώς υπαρχουν εκατοντάδες παραλλαγές παρομοίως η Βία και η Ηδονή, όπως και η Ευήθεια με την Ανηδονία, ξεχειλίζουν απ΄ολες τις μπάντες. Και δυστυχώς, δεν βλέπω πολλούς που αποφασίζουν να πάνε για ψάρεμα. Έστω ,για κανα μυλοκόπι. Για πεταλίδες.  Για αχινούς. Για αστερίες. Είναι κι αυτά οντα που κυκλοφορούν ταχέως ξέρετε.

 

Μέσα σε τέτοιο περιβάλλον ζουν και υπάρχουν οι διεμφυλικοί και οι νομοθεσίες δεν αρκούν. Εσείς που κυβερνάτε από τις καρακοσμάρες σας (δεν είναι η Ελλάδα μόνη στον ντουνιά και κάθε κράτος και κοινωνία τραβάει τα δικά της ζόρια), φροντίστε να βάλετε στις αρμοδιότητες του Συνηγόρου του Πολίτη (και σε όποιον άλλον δικαστή) την πρόνοια για τους ανθρώπους αυτούς, πρόνοια που την χρειάζονται.Υπάρχει, βλέπετε, πολύς κόσμος που δεν χαμπερίζει από λαγνεία, εάν αυτή δεν περιέχει τον εξευτελισμό του Πόθου του. Κόσμος επιφανής ή τραμπούκος, ανδρόγυνος ή μουστακαλής, και πάντα, μα πάντα ατιμώρητος, ανάλλαγος και εν τιμητική αδεία τελών.