ΝΑΤΟ: όταν μαζεύονται οι μανιές και κάνουν σόμπορο
06-12-2019

Μ΄ενδιαφέρει το ΝΑΤΟ, είμαστε περίπου συνομήλικοι, με ΝΑΤΟ και ΣΕΑΤΟ μεγάλωσα και πάντα ατακτούσε η Γαλλία, μητέρα της Επανάστασης, αλλά ήταν κι άλλη επανάσταση καπάκι αργότερα, η Οκτωβριανή κι αυτήν δεν την ήθελε ο ελεύθερος κόσμος αυτο ήταν μια εφημερίδα που την έβγαζε παλιός κουμουνίστας αλλά ήτον ακροδεξιά και έγραφαν ο Ανδρέας Καραντώνης και ο Αλέκος Σακελάριος.

Εγώ τα γιόρτασα τα εβδομήντα με την δέουσα ξηρότητα των μελών και τις δέουσες περιόδους χαπακώματος, αλλά το ΝΑΤΟ ήθελε τελετές επειδή ό,τι λήγει σε Μηδέν του βάζουμε μπιχλιμπίδια και το εορτάζουμε  και ο στεγνός ηγέτης του ΝΑΤΟ έκαμε έναν έλεγχον και είδε πως ο μόνος που θα τάραζε τα ατλαντικά σχέδια ήτονε ο Μέγας Τούρκος που μπορεί να τσίναγε με κάτι μετωπικό που ετοίμαζε το ΝΑΤΟ στις Βαλτικές χώρες και είπαν «να τους έχουμε απο κοντά, μη την πατήσουμε».

Στο Λονδίνο γίνονται συσκέψεις και χοροί, διότι έχει βασιλείαν και αυτοκρατορίαν και επιζεί ως Αμαλασούνθα η έκτακτος βασιλίς που ξέρει το πρωτόκολλον. Έβαλαν τους Νατοϊσμένους σε γκαλερία στο Μπούκινγχαμ και καπάκι δείπνος εκεί που έμενε ο Βόρις παροδικώς και ήτον πίττα ο ένας στον άλλον και τέσσερα πέντε χαηβάνια κσέχασαν πως όλοι σπιουνεύουν όλους από τον καιρό του σερ Μπάζιλ Ζαχάροβ, και κουτσομπόλευαν εν φράκοις και μονόκλεσιν ηγέται στιβαροί, ανκαι κάπως κακοχυμένοι, ο Τρυντώς, ο Μακρώς, ο Βόρις και άλλοι και έμοιαζαν με αυτά που έσταζε τα φαρμάκια η Κάτια με την Ασημίνα.

Τα χοντρά λεφτά και ο αφεντικός ήταν ο Θράμβων ή Τράμπης, ένας δίμετρος με περτικαλιά καούκα και φίνα δίμετρη γυναίκα  νταρντανίδα και φελινικά σαρακίνα με βαλεντίνο μπέρτα χρώματος εμετί και ξερόχυναν οι λαοί τι του βρήκε. Αυτός θα βγαίνει πρόεδρος ώσπου να βαρεθεί, αλλά παίζεται συνέχεια πλάκα γραμμοφώνου πως θα τονε ξηλώσουν, διότι δεν είναι μποστόνιαν και είναι ορκισμένο χιλιμπίλι, αλλά αυτά είναι μύθοι της Ευρώπης που ξεγελιέται καταπίνοντας το σάλιο της.

Α, και ανάμεσα σε βλέμματα και προσδοκίες, ήρθε ο Έλλην πρωθυπουργός με συνοδό την κυρία Μαρέβα που εφόρει τουβαλέτεν χωρίς μανικοκόλλησιν και πεδιλί ξυποληταρία και ανεμετρήθη με τον Τούρκον στα βλέμματα και θα σας πούνε τι είπανε οι  Έλλενεν εκτιμηταί, τόσον οι γνωστοί (Τράγκας, Βελόπουλος, απόστρατοι, επαγγελματίαι του Έθνους) όσον και ο γνωστός λαός των “αγνώστων αθώων”.

Ευτυχώς από καιρό δεν ελληνίζουμε γενικώς, αλλά υφιστάμεθα μία ρουθηνικήν επιρροήν κουλτούρας ένα πράμα.

Και ο πρωθυπουργεύς ήκαμε δήλωσιν και είπεν θα τους συσκέψει όλους τους αρχηγούς του Γένους αλλά εμένα δεν θα με ρωτήξουνε να τους προλάβω τι θα είπουν, ανκαι συνομήλικος ειμί του Νάτου – Σεάτου και ξέρω εκ των προτέρων τι θα είπουν.

Μόνον την ηγέτιδα Τσίπρειον διανοιαν δεν ξέρω που ασχολείται με την αξιωματικήν αντιπολίτευσιν, ήτοι πως θα φερθεί και τι θα καταγγείλει, διότι είναι στην τελευταία φάσιν της αποστομώσεως και αποεντομώσεως της επαράτου Δεξιάς και όλο γελά.

Και τελευτών βλέπω την κυρα Γραμματικήν και Συγκλητικήν την Ντόραν να στοχάζεται τηλεοπτικώς και πουθενά το νιό παιδί τον Πακοϊάννην τον ντιμάρκο που σιωπά γελαστός και μοιάζουν  όλα με το έργο «οι γερόντισσες στην ακροϊαλιά» του Γιάννη Ρίτσου.

Διότι κανένας δεν ειδοποίησε την ελληνική αποστολή πως οι Τούρκοι πήραν αυτό που ήθελαν μερικές ημέρες πριν συσκεφθεί το ΝΑΤΟ στα Λονδίνα, πως φάνηκε στους διοργανωτές καλή ιδέα να αναλάβει η Τουρκιά όλον τον τζερτζελέ και τον σεμσιλέ μιας πρωτοβουλίας από την Άνω Αίγυπτον έως τον Καύκασον. Άσε που έτσι θα βάλουν μυαλό και οι Εβραίοι και θα συμμαζώνονται διότι ο Τράμπο – ούμπο – Μάμπο είναι επιχειρηματίας και κάνει αιματηρές οικονομίες, θέλγων έως και τους αισχίστους αυτού εχθρούς.

Όπως λέει και το εθνικό μας ρητό «όλοι μαζί απορούμε».