“Θα βγούμε στους δρόμους”
09-07-2019

Ο κύριος Γιώργος Τσίπρας και η κυρία Νίνα Κασιμάτη, βουλευτές, δήλωσαν, με διαφορά λίγων ωρών, στο «βοθροκάναλο», ότι αν θιγούν τα ιερά και τα όσια του νομοθετικού έργου της παράταξής τους, ασφαλώς και θα βγούνε στους δρόμους.

Έτσι, κατάφεραν να κατουρηθώ από τον φόβο μου, και, φαντάζομαι, μαζί με πλήθος ανθρώπων που δεν ψήφισαν Σύριζα και, οπωσδήποτε, όχι Νέα Δημοκρατία.

Να βγείτε. Αν δεν καταλάβατε τόσα χρόνια και ζαμάνια, τι ακριβώς συμβαίνει με την περίπτωσή σας, ελεύθερα. Επίσης, να σας χαίρονται οι ομοϊδεάτες σας, που είναι πικραμένοι και χαμπάρι δεν πήρατε για την τελευταία συσπειρωτική ευκαιρία που σας έδωσε το 31,5% του ελληνικού λαού. Ειδικά τώρα που ο αρχηγός σας δήλωσε, το βράδι της ήττας  «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ και η Προοδευτική Συμμαχία να μετασχηματιστούν σε μια μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη, με ευθύνη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Θα δουλέψουμε δε σκληρά, και με πείσμα, το επόμενο διάστημα, ώστε η νίκη της ΝΔ να αποδειχθεί και πρόσκαιρη. Θα είμαστε λοιπόν εδώ πιο έμπειροι και πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα».

Άσκεφτα, ατακτούλικα μέλη της πλέον αντιφατικής πολιτικής ομάδας, που θεωρείτε την ψήφο ασήμαντο εργαλείο που υποβαθμίζει το όραμά σας, αυτό που σας στέρησε ένας αχάριστος κόσμος και τα γνωστά συμφέροντα.

Ενδιαμέσως, ας αφήσουν τους δρόμους στην συνήθη διοίκηση και να παρακολουθήσουν από την οικία του σπιτιού τους τις ρεβεράντζες και το ήρεμο κλίμα που επικρατεί στην παράδοση και παραλαβή των υπουργείων. Ακόμη και οι μεθύστερες ανακοινώσεις των, προκαλούν χασμουρητά.

Ετικέτες: πολιτική