Η μείωση των ποσοστών.
21-04-2018

Δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω την λίστα της στατιστικής που η Αστυνομία παρουσιάζει στον Υπουργό της, μήτε την παραβατικότητα που κατά τον υπουργό- εισηγητή των αποφυλακίσεων, δείχνει πως πήρε την κάτω βόλτα.

Στοιχειώδες, Γουότσον. Δος μοι λόγο να σταθώ και σου γέρνω προς τα κάτω όλους τους δείκτες, σαν ματιασμένα αγιοκέρια.

Παράδειγμα: δεν νομίζω ότι οι προσαγωγές μετ’ απολύσεως, εμπίπουν στις παραβάσεις. Οι συλλήψεις χωρίς καταδίκες, επίσης. Ο μπαχαλακισμός στη Στουρνάρη, μάλλον έχει περιέλθει στο υπουργείο Πολιτισμού, στον κωδικό «σύγχρονες εκφάνσεις του εθιμικού ταρτάν». Και η λίστα των παραβάσεων, όντως, αν δεν έχει επικαιροποιηθεί, μάλλον δείχνει κάμψη. Αλλοιώς και άλλοι μαχαιρώνανε πριν δέκα χρόνια, άλλοι κάνουνε τη μούρη κρέας σε γέροντες και γερόντισσες. Άσε που τα εγκλήματα κατά ηθών, κεζάπια και ακουφόρτε κατά κεφαλής, παρουσιάζουν καμψη κατά 99%. Και η αθέτηση γάμου, κάποτε ανθούσα, πρέπει να πνέει τα λοίσθια.

Πλην, εάν τα συναξάρεις κατά κατηγορίες, θα ιδείς πως μπορεί να μπουκάρουνε αζημίως α λα ρουβίκωνα, αλλά η κατηγορία «μπουχίσματα με βιτριόλι» μηδενίστηκαν.

Άρα, έχομεν μείωσις. Αυταπόδεικτο.

Ξέρουμε κι εμείς να βγάζουμε το σουφλέ προώρως από τον φούρνο άρα θα κάτσει.

Βέβαια, χωρίς αντιπολίτευση, βρίσκουν και κάνουν. Διότι αντιπολίτευση, δεν έχουμε. Κι εννοώ, εκείνην την δουλευταρού ενότητα που δεν περιμένει τον Σκάη και άλλους προκειμένου να καταστεί αντιπαθής και να κατεβάσει κι άλλο τον σχετικό αλγόριθμο.

Δεν θα επανέλθω.