Η επόμενη μέρα: οι πρώτες δηλώσεις.
30-04-2019

Ο χάνων με αβυσσαλέα διαφορά

Η δημοκοπία, η εξαγορά ψυχών και ψήφων και οι συγκυρίες, δεν ανέστειλαν τον θρίαμβο, αλλά τον θεμελιώνουν. Πάμε γι’ άλλα. Γιάλα!

 

Ο χάνων τσίμα-τσίμα

Νικήσαμε! Οι Κασσάνδρες δεν εισακούσθηκαν! Η υπονόμευση κατέρρευσε. Εκλογές, εδώ και τώρα. Μόλις διέγραψα τον Μαρκήσιον, την Ψωροκώσταιναν, νήσους τινάς, εμένα που τους πίστεψα.

 

Ο ρεφάρων απώλειες πλην όχι αρκετές

Σε πείσμα των καιρών και των «συμμάχων» μείναμε όρθιοι.Σε μια ευνομούμενη χώρα, θα είχαμε λάβει τριψήφιο ποσοστό. Μα τι λέγω! Τετραψήφιο! Ο ήλιος θα γυρίσει, θέλει δε θέλει.Η νίκη είναι μπροστά μας.

 

Ο πιστεύσας τον θρίαμβον και εισπράξας μπομπόλια

Η αντίδραση στο Φως δεν θα περάσει. Αργά ή γρήγορα,θα καταλάβει ο ανώριμος λαός τι τεφαρίκι έχασε. Αισιοδοξούμε. Είμαστε καταδικασμένοι να υποστούμε μελλοντικό θρίαμβο.

 

Ο νικητής, αλλά χωρίς λευκή επιταγή

Ο φασισμός, ερυθρός και μέλας, δεν θα περάσει. Η νίκη βοά. Μια νέα εποχή ανατέλλει. Αρχίζω αμέσως τις διαπραγματεύσεις, όπου θα αναδειχτεί ο πρωταγωνιστικός μας ρόλος. Εμπρός, για την Εξουσία!

 

Ο εισπράξας τον μπούλον, μοναδιαίας επιτυχίας τυχών

Ο λαός δεν πήρε το μήνυμα. Του έκαμαν πλύση εγκεφάλου σκοτεινές δυνάμεις. Δεν το βάζουμε κάτω. Θα σημάνουν οι καμπάνες, έστω με μικρή καθυστέρηση δύο αιώνων. Είπαμε την αλήθεια και μας έκλασαν. Ήδη εκκαθαρίζουμε τους τρέσαντες, τους προδόται και το κακό συναπάντημα με επίορκους.Η νοθεία πέρασε το δικό της. Ανένδοτος  ο Αγών!

 

Ο διεθνιστής μισκίνης

Στην Ισπανία, πυρπόλησαν το ρύζι. Βέλγοι και Εσθονοί ανένηψαν. Κομμάτια πλέον η ουκρανική απάτη. Η Κίνα θα είναι στο πλευρό μας, Οι Ιταλοί φασίσται έχασαν τον Δήμο Συρακουσών.Ενθαρρυντικό τηλεγράφημα του Σύριζα Αγίου Μαυρικίου και  ευμενής δήλωση του Τόγκο και του Άνω Βόλτα.

Ετικέτες: πολιτική