«Ο ήλιος του εμβολίου θα φωτίζει πια την επόμενη μέρα» αναφώνησε ο λογοτεχνίζων ηγήτωρ, μιμούμενος τον άλλο δημιουργό, τον Σμαραγδή: «Σαν ήλιος βγήκες φωτεινός / στς Αμερικής τ’ αλώνι / κι έλαμψες και ήρθες νικητής / και σ’ αγαπάμε όλοι».
Ματαίως πίστευε ο Λοΐζος πως «θα τον τρελάνουμε τον ήλιο», μ΄ ένα νταούλι κι έναν ζουρνά, παρά την παρατήρηση του Λευτέρη Π. Πως τα «πουλιά τα βρίσκει ο χάρος στο φτερό» παρακαλώντας τους χαροκαμένους. Αυτή η φλογώδης και πομπώδης Αριστερά δεν κατάλαβε ακόμη πως ανεφάνη Μίθρας εις το στερέωμα και τα Μέσα Παραγωγής βρίσκονται στα χέρια του πανδαμάτορος λαού.
Η Επιτροπή συνεδρίασε και ο επίδοξος διάδοχος του Κυριακού εξ Αγκώνος (όστις πρωθυπουργεύει χαιρετών δι΄αγκώνος προτεταμένου) Άδωνις ο Υπερούσιος αμύντωρ της Αγοράς, της φραπεδιάς και της ελευθερίας του μετεωρίζειν και μετεωρίζεσθαι άντεξε την περασμένη εβδομάδα μαχόμενος ως Λέων υπέρ της Ελευθερίας της Τσάρκας.
Πλην κάτι λέσια της δήθεν επιστήμης, μέτρησαν ιικά φορτία και τα βρήκαν να αναδεύουν, άρα ο Άγιος Βαλεντίνος θα γέμιζε dead flowers, οι Απόκρηες θα ετελούντο «μακριά, σ έν΄άλλον κόσμο», στη Σαρακοστή κάτι θα προφήτευε ο τραγουδιστής του Έρωτα και της Ζωής Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, του ερυθρού Τάγματος των Σαραβάηρβων του Αγίου Δομηνίκου, ενώ στο Πάσχα, θα ακούγονταν το «Δεύτε λάβετε φως μη σας κάψει ο Θεός» όπως ερμηνεύει το Θεσμοφόριον η φιλτάτη Θυγάτηρ μου.
Τι κι αν ο καθηγητής Σαρηγιάννης επιμένει για κάτι όπως η υποχρεωτική αύξηση της τηλεεργασίας στο 70% και να κλείσουν ό,τι κλείνεται;
Τώρα θα αρχίσει πάλι το ρέμπελο διότι έχομεν τράχηλον που διψά να κοπεί. Και μνήμη ουκ έστιν έτι. Ποιος θυμάται την αρχοντομαλακία τέλους Σεπτεμβρίου που γιομίζαμε το Θέατρο Γης και του Αγίου Δημητρίου θυσιάζονταν Ιεράρχες συνωστιζόμενοι στη Χάρη του; Πόση απάτη και γελοίες δικαιολογίες για να δουν το φως της Γνώσεως τα παιδάκια μας και πόση περιφρόνηση στην βελτίωση των συνθηκών περί τα Χριστούγεννα, ώστε να ανοίξουν κιάλλα μαγαζά, ενώ οι διαδηλώσεις ήταν, ως γνωστόν, καμωμένες από αερικά;
Ξυπνάτε! Εμβόλια δεν έρχονται, λοξές φάλαγγες τροποποιημένων ιών φάνηκαν στη Χαιρώνεια και εμείς δεν πρόκειται να απαμακρύνουμε τον Θεοχάρη το σπίρτο, επειδή η Τούι τονε θέλει.
Τέλος πάντων καλά Βρουμάλια και βλέπουμε το άγριο μάτι της Περσεφόνης.