Η ενοχική ηδονή της παραίτησης
20-04-2021

Nα αλλάξει η κυβέρνηση ή η επιτροπή που την συμβουλεύει; Μήπως χρειάζονται και άλλες, κοινωνικές ειδικότητες;

Σεβαστές οι προσπάθειες σαν των Τρώων, των κυβερνητικών αρμοδίων και των λοιμωξιολόγων μετά συντροφίας, αλλά το παγκόσμιο φαινόμενο του διασπασμένου πλήθους που εμφανίζεται οικτρώς απελπισμένο, καθώς η νεότητα δεν είναι μήτε καν bitcoin να σε ξεγελάει, αλλά ένας άναρχος άπελπις δαιμονιώδης τελετουργικός «λειδινός» που οδηγεί στον θάνατο των μεγάλων ηλικιών και πολλών στενών φίλων, οδηγεί σε δημόσιες αντιδράσεις που ενδεχομένως να χρειάζονται φιλόσοφο για να διαλυθούν και όχι αστυνομικό.

Παγκοσμίως τα πλήθη συνωστίζονται σε πλατείες και οργισμένα διαδηλώνουν. Φυσικά δεν ξέρετε το γιατί. Θα κλείσουμε δεύτερο χρόνο όπου η λιβιδώ αγοριών και κοριτσιών, αφού φάει κατάμουτρα τη νωχελική ανυπαρξία της φαμίλιας Καρντάσιαν, αφού εθιστεί με την μόδα των μακρουλών προσώπων που δημιουργούνται αφαιρώντας τραπεζίτες και φρονιμίτες και κυρίως, αφού οικειωθούν τις μουσικές προτιμήσεις μιας μαφίας γλυκίβραστης τρυφεράντζας, είναι φυσικό να θελήσουν το «έξω» τους και να γιουχάρουν την μπατσική καημενωσύνη που διαχειρίζεται ο άνθρωπος-υπουργός με γεροντικές μπουκλίτσες στο ακατάστατο μέτωπο.

Θα ξεσπάσει ανταρσία και θα νομίζετε πως είναι αεροχείμαρος

Λοιπόν, χαιρετίσματα πως οι υπερασπιστές της ζωής τους, θεωρούνται από καιρό πως τα έκαναν πλακακια ωσάν του Δυσσέως  και οι «προστάτες του Έθνους» μας κουνάνε μαντίλι ως μασκοφόροι εκδικητές, με καλή οργάνωση, που θα ακυρωθεί λόγω έλλειψης εμβολίων και δημιουργίας ενός «αντάρτικου επιστροφής στην ζωή χωρίς πανδημία». Το κράτος ποτέ δεν ήταν από σόι, μήτε θα γίνει τώρα. Δεν ξέρω κανέναν από τη σέχτα των ιατρών που συμβουλεύουν τους κυβερνήτες και ευχαριστώ το Θεό γι αυτό. Αλήθεια, έβαλε κανένας κάτω όλα τα στοιχεία, και ανακάλυψε πως χίλιες φορές καλύτερα να κάθεται ο κόσμος σε τραπεζάκια, παρά να ξεροσταλιάζει υπό το πνεύμα μιας ανταρσίας που δεν υπάρχει αλλά τη νοιώθουμε;

..και οι γιατροί στα ακουστικά τους, όχι αναγνώστες του Κομφούκιου

Ακόμη και την πιο σκοτεινή ώρα, που με πάνε και με φέρνουν μυαλγίες και βάσανα από ένα έγκριτο εμβόλιο, βλαστημάω που δεν έχω τη δυνατότητα να ενωθώ με τους διαδηλωτές, ναι, αυτούς τους ανόητους αυτοκτόνους που έχουν περισσότερο μυαλό από τους οργανωμένους καθυσηχαστικούς πατσιφίκους.

Εμπιστεύομαι κάθε γιατρό, ακόμη και κάποιον που από αμέλεια ή κούραση άφησε μια ζωή να χαθεί, παρά τις συγκεντρώσεις «ειδικών» που μετράνε ιικά φορτία και λένε κάτι μασημένα για αποστάσεις και πλύσιμο χεριών, διότι ακολουθούν το μονοπάτι μιας αηδούς «κατήχησης του όχλου». Τα μέτρα που επιλέγει η κυβέρνηση να τηρήσει, σε μαγαζιά και εστίαση, σε σχολεία και σε τεστ-διαβατήρια της δουλειάς, επιτείνουν τα κρούσματα, διότι, απλά, μας πληροφορούν για την τελική απόφαση και δεν ξέρουμε την διαδικασία που προηγήθηκε. Τότε γιατί να δουλεύει η Βουλή και να μη μας δηλώνουν απλώς τι αποφάσισαν.

Η διαβούλευση, από την εποχή του Τσιόδρα, έπρεπε να είναι δημόσιο αγαθό. Τέρμα. Κατά τα άλλα, μη μεθάτε με το αθάνατο κρασί του εικοσιένα, που μετά διακόσια χρόνια δεν οδήγησε σε καμία νέα πληροφορία που επιβίωσε από σημερινή έρευνα.

Υπάρχει ακόμη καιρός να πάτε στα σπιτάκια σας. Μπορεί να χάλασε το πλυντήριο.