Ζημιάρηδες
02-12-2017

Ο κύριος Σφακιανάκης είναι σύβουλος των Σαουδαράβων. Τον έχουν για τα κοστολόγια. Ο κύριος Παπαδόπουλος είναι επιλογή της δικής μας κυβέρνησης. Ετοιμάζει συμφωνίες και προτείνει τιμές. Αμφότεροι, συνήθεις φαιοί χαρακτήρες του  τύπου «ατζεντοτυπάς», συνήθης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και στις μετακλήσεις συγκροτημάτων. Ο ένας γκαζίκωσε ψηλά τον λογαριασμό για την τριακοσάρα. Ο άλλος την βρήκε φουσκωμένη τη λυπητερή και έτσι ζητήθηκε να πάρουν μια κατοστάρα για να μη κλείσει μια πόρτα αγοραστή.

Αλλά εμείς,τα βούδια, ακούμε μόνον το «δε με ξέρεις, δεν σε ξέρω, υποφέρεις και υποφέρω», επίσης τη λέξη «οτομπιάνκι» και για έναν πρόξενο ότι έβγαινε φωτογραφίες με γκαμήλες. Επίσης, φαίνεται ότι κυκλοφορούν φωτοαντίγραφα εγγράφων με αρκετό μπιάνκο.

Πολύ θα ήθελαν να είναι «μονομάχοι», αλλά προτιμώ το «συνεταίροι». Απειλούν και το φουσκώνουν, αλλά στο βάθος ξέρουν πως αν ανοίξει η πληγή, Ελλάς και Σαουδία θα έχουν προβληματάκια. Προτιμούν το «λεφτά δεν είδαμε, άρα δεν τρέχει τίποτε». Οι άλλοι λένε «έγινε όμως απόπειρα». Απαλλάσσονται λόγω αμφιβολιών, από ειρηνοδικείο του Ταγκεστάν.

Τελευταία καλούν στα κανάλια έναν  κυβερνητικό και έναν αντικυβερνητικό . Πρώτα σφυράνε με διαπασών και έπειτα παίζουν ο ένας γκάιντα και ο άλλος φαγκότο στο αφτί του αλλουνού. Κανένας δεν καταλαβαίνει Χριστό. Διότι αργά η γρήγορα θα ανανεωθούν αμφοτέρων τα μαγαζά και μπορεί να δουλέψουν σε άλλη μπάρα ή στην αποθήκη.

O Μέγας Πόλεμος, είναι μεταξύ Τραπεζών και Εμπόρων, αλλά προτιμάμε να σχολιάζουμε τη Μαρέβα και τα αλατισμένα ανέκκλητα μιας ακτιβίστ πανεπιστημί Συρίζ ντε ρεβολουθιόν. Η χώρα δεν θα ονομαστεί Νεφελοκοκκυγία, αλλά είναι. Οι πάντες καμώνονται τον βαθύνοα και τον ταχτιρντή της θεάς Πολιτικής, αλλά δέκα λεπτά παρακολούθησης μιας εξεταστικής αρκεί. Όσοι δεν είναι δικολάβοι, είναι ιεροεξεταστές.