Εξάψαλμος
12-08-2018

1.
Μ΄αρέσει που μερικοί νομίζετε πως η διχαστική τακτική του Σύριζα έχει περάσει εκτός κοινωνικών Μέσων και ΜΜΕ. Είναι απλώς ενοχλητική. Η τελευταία πετονιά που συνδέει τον Σύριζα με πιθανότητα επιβίωσης, είναι να του δώκουν οι Γερμανίδοι το τράτο να μη περικόψει τελείως τις συντάξεις.

 

2.
Το τι βλέπουμε και το τι ακούμε στη Βουλή-Τηλεόραση και στα κρατικά κανάλια, δεν λέγεται δεν βλέπεται και δεν περιγράφεται. Φυσικά υπάρχουν και διαμαντάκια, αλλά σε επίπεδο ποσοστών εποχής Κωνσταντόπουλου.

 

3.
Στη μέση της αμάχης, διαβάζω οργίλες τοποθετήσεις ηλικιωμένων και σπεύδω στοργικά να ειδοποιήσω: αυτό που εννοείτε, θα ήταν βίβλος Κυρίου, εάν το βρίσκαμε στα post mortem κείμενά σας.

 

4.
Δε θέλω να χαλάσω τον δεκαπενταύγουστό σας, επισημαίνοντας πως εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε τους όρους «αριστερά», «κεντροαριστερά», «φασίστες» και τα ρέστα, είστε τελειωμένοι νοσταλγοί της ογδοντίλας, τότε που οι Αμερικάνοι ήταν φονιάδες των λαών κι εσείς αθώοι παντός αίματος.

 

5.
Ως προς τα μοσχοβίτικα και την μαλατσία που μας δέρνει, η Ελλάς έχει τον πολυπληθέστερο νατοϊκό στρατό στα Βαλκάνια και ακολουθεί υπερατλαντικές οδηγίες.

 

6.
Οι νέοι χωριστά, οι γέροι άλλο πράμα, όποιος τους θέλει αντάμα, πληρώνει ακριβά.