Διαθήκη
13-10-2017

Καλά περάσατε ως τα τώρα.

 

Μη καρφώνεστε,σας παρακαλώ.  Η κουκούλα δεν φοριέται για την παγωνιά και ασφαλώς, δεν την φοράνε μόνον μπάχαλοι και ρουβίτσες(λάθος: ρουβίκωνες). Χρόνια τις βλέπαμε στους σινεμάδες στις ληστείες αλλά και στους ρουφιάνους της Γκεστάπο. Έτσι και έβρισκαν κουκούλα στην τσάντα σας με τα αξεσουάρ, σας πήγαιναν τουλάχιστον για εξακρίβωση.Μπάτσοι, αμαθείς και ντουγάνια-τόσο ήξεραν, τόσο έπρατταν.

 

Αλλά εσείς, έχει πάνω από δυο χρονάκια, νομίσατε πως μπήκατε σε νέα φάση αγώνων. Επειδή σας έπιαναν και σας αφήνανε. Επειδή χαλάρωσαν το σύστημα και σας παραχώρησαν χώρους να έχετε χρησικτησία. Επειδή πλήρωναν ένα φεγγάρι ψιλοκυβερνητικούς για να συνεννογιέστε. Γι αυτό και πολιτικώς, λουφάζατε. Και νομίσατε πως σας κάνουν χώρο να εκφραστείτε.

 

Ζώα! Χασάπηδες εύπιστοι κάθε ορμητικής καρδιάς! Δεν καταλαβαίνατε, βλαμμένοι, πως σας την είχανε στημένη. Γλείψιμο αφειδώς στις περιοχές σας, εκπαιδευτική χαλάρωση, συνταξιούχοι φοιτητές ξανά μανά, καταγγελίες των «νοικοκυραίων». Κι ανάμεσά σας, γερογκουρού της πλάκας, να σας πηδάνε τις κοπέλες, μήπως και διαπράξουν ευαγγελισμό.

 

Και έξαφνα, το όραμα μιας τσότσιαλ ντεμόκρασι. Πούτσες μπλέ, καρντάσια και πασιονάριες. Τσίπρας στο F16 (χλομός από φόβο, γελώντας οπως τότε με τους σκούλιγκανς) σημαίνει «το κάνω καλύτερα το φανταρίσιο απ΄ό,τι ο Καμένος». Χαλαρώσατε από την ρητορική ενός ανήμπορου Κυριάκου. Ο Ποτάμης κόβει φλέβες για να συγκυβερνήσει, και με τον Επαμεινώνδα Δεληγιώργη, αν εκείνος ο χριστιανός ζούσε ακόμη. Το δήθεν Κέντρο οργανώνεται για τα μάτια με μια δήθεν Φώφη.Ο Λεβέντης το παίζει όπως τότε με τους φραπέδες και λέει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

 

Παρατήσανε τους πρόσφυγγες στο χάλι τους και ανοίγουν ξενώνες να γηροκομήσουν όλο το ελληνικό Δημόσιο και τους φρέσικους συμβασιούχους. Φέηκ κομμουνισταράδες (φέξε μου και γλύστρησα) ως πρωθυπουργικοί γραμματικοί. Νεοκαλαμαράδες. Η τσότσιαλ ντεμόκρασι θέλει θυσίες. Βλέπε τον Πουτσοδαίμονα της Κατελάνας.

 

Το ΔΝΤ δεν θέλει και πολλά πλέον. Οι Ευρωπαίοι δανειστές ηρέμησαν αφού τα πεκούνια τους τα παίρνουν. «Καλά τα πάνε οι Έλληνοι» μουρμουράνε στις συσκέψεις. «Μα έχουν τόσα προαπαιτούμενα που δεν υλοποιούνε!». «Κακό της κεφαλής τους! Εμείς μια υπηρεσία θέλαμε: να δουλεύει ο μηχανισμός κατασχέσεων, κι αυτός τα πηγαίνει μια χαρά! Αν προχωρούσαν και στα χρήσιμα γι αυτούς, τότε θα τους αλλάζαμε»

 

Πηγαίνει ο τύπος στην Αμέρικα.Για να είναι σίγουροι πως δεν θα λακκίσει όπως ο Όφατζης ο πάππος του Γεωργάκη, του έχουν στείλει όλα τα συμβόλαια να τα υπογράψει πριν φτάσει. «Τα πάτε καλά, σας αγαπώ» θα ειπεί  ο Πρόεδρας. Και θα έρθουν εξοπλισμοί, συμπαραστάσεις και λοιπά. Ακόμη και τα μεμέτια το πήρανε χαμπάρι: «θα΄ρθει καιρός και θα τα ξαναβρούμε με τις Αμερικάνοι» δήλωσαν εψές.

 

Θα σας αδειάσουνε, σπάζοντας το τσόφλι σας. Γιαβάς γιαβάς. Κάθε ποινικό αδίκημα, κάθε μπαταριά του υποκόσμου, θα σας την φορτώσουν. Με κουκούλα ή χωρίς. Μήτε μπουζού, μήτε βραχιολάκια. Με την αστική ανάπτυκσις. Στα Εξάρχεια προβλέπεται μετρό. Αρα οργάνωση, πάρκινγκ και μαγαζά.Τους πιό ζωηρούς, θα τους βάλουνε σε περιφέρειες και υπερεσίες, κι από κλητήρες θα γενείτε σύμβουλοι ανάπτικσις, όχι ανάπτυξης. Και το  2030, θα νοσταλγείτε «τότε που ζούσατε». Παλιό το κόλπο. Απο «χρήσιμοι ηλίθιοι», «άχρηστοι εξυπνάκηδες».

 

Τώρα, τη μπερδεύετε γλυκά την ατίμητη ρακή με το γλυκάνισο. Την  βότκα απο σάπια πατάτα με το Oban.Kι αν δε σας χρεώνουν εκτελεστές, γομάρια και πληρωμένους νταήδες στην τελική απόφαση της έφεσης, φροντίζουν, ό,τι κι αν συμβεί στην Καψόχωρα, να δείξουν φευγαλέα μια σέλφη με τις μουράκλες σας. Διότι ,γανωμένοι στις λειψές ορμόνες σας, δεν καταλάβατε την παραλυτική επίπτωση των συνειρμών.Είστε παιδιά του πανικού, έρμαια της Φυλής των ζόμπι μυαλωμένων. Ζαβά παιδιά της Αφροδίτης που κατουράνε τον Κανόνα του Πάχελμπελ.