Δεν αργούν. Τηρούν τις κείμενες διατάξεις.
18-11-2017

H Υπηρεσία Α έχει διοικητική αρχή (ΔΑ), Διευθύνσεις που έχουν τμήματα. Της έρχεται Μελέτη που παρήγγειλε. Αφού την ελέγχει και την εγκρίνει, την στέλνει στην Υπηρεσία Β, όπως οφείλει, σύμφωνα με τον Νόμο.

Ενέργειες τουλάχιστον 23, χρόνος ημέρες 65, εάν δεν υπάρχει ψεγάδι στη Μελέτη. Εάν υπάρχει ψεγάδι, προσθέσατε 32 έως 174 ημέρες.

Συντάσσει παραπεμπτικό ( μέσω της Γραμματείας της  ΔΑ, αφού ξεχρεωθεί το αρμόδιο Τμήμα και η αρμόδια Διεύθυνση) και στέλνει την Μελέτη στην Υπηρεσία Β. Ο φάκελος παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου εξερχομένων.Η Υπηρεσία Β παραλαμβάνει τον φάκελο, παίρνει πρωτόκολλο και φτάνει στην ΔΑ της υπηρεσίας Β. Η ΔΑ χρεώνει στην αρμόδια Διεύθυνση για τα περαιτέρω. Η Διεύθυνση χρεώνει το οικείο Τμήμα. Κάθε χρέωση, επιφέρει ξεχρέωση του ύπερθεν.

Ενέργειες τουλάχιστον 14, και δεν αρχίσαμε τον έλεγχο. Ημέρες 16, εάν υπάρξει όχληση. Ημέρες 16, εάν δεν υπάρξει.

Η ΔΑ της Υπηρεσίας Β, παραλαμβάνει την Μελέτη και την χρεώνει σε Διεύθυνση, η οποία θα την χρεώσει σε αρμόδιο τμήμα που θα την χρεώσει σε κάποιον που θα την ντανιάσει, αν οι άλλοι έχουν αναρρωτική και λοιπά.

Με την ίδια διαδικασία, ενέργειες 6, ημέρες 12 αν γίνουν όλα γρήγορα. Κι ακόμη, η Υπηρεσία Β δεν άνοιξε τον φάκελο για να διατυπώσει γνώμη, να κάμει παρατηρήσεις ή να την εγκρίνει.

Για να αλλάξει ντάνα ο φάκελος, κάπου πενήντα ενέργειες και τρεις ή τέσσερις μήνες, μόνο για να αλλάξει γραφείο, απείραχτος.

Αυτή είναι η διαδικασία, κι αν σας αρέσει.

Κι αν βρεθεί κανένας αυτοκτόνος και ψελλίσει «χάθηκαν τα ημαίηλ και ένα κούριερ, σύνολο ημερών 1/3, θα σας πω ότι χάθηκαν. Διότι χρέωση δεν υπάρχει γραπτή και χρειάζονται 90% λιγότερη απασχόληση στα πρωτόκολλα και στις εσωτερικές ανταλλαγές κανόνων.

Κι αν βρεθεί κανένας ημιπαράφρων και επιμείνει στην απλότητα, θα τονε φάνε οι αναρρωτικές και οι ιατρικές γνωματεύσεις  είτε ότι έχει τενοντίτιδα, είτε πως πάσχει από κατάθλιψη.

Άρα, ό,τι κι αν πείτε και όσο κι αν αλληλοκατηγορηθείτε, είστε για μένα το ίδιο μάταιοι διαχρονικώς και ριζιμιά λιθάρια.