Ένα συνάχι για το ανθρώπινο χάος
30-03-2021

Πόσο ζηλεύω όσους πιστεύουν ακόμη και τώρα ότι δεν υπάρχει πανδημία και ότι ο ιός είναι ακίνδυνος και ότι όλο αυτό τον χαμό τον έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις και τα κανάλια για να ελέγχουν τον κόσμο, που ο οποίος κόσμος ήταν φοβερά ανεξέλεγκτος πριν κατά την κρίση τους.

Η νέα τάση που έχει παρουσιαστεί, είναι ότι λέει βάζουν με το ζόρι κόσμο στις ΜΕΘ και τους δολοφονούν για να φαίνονται πιο πολλά τα θύματα του ιού έτσι ώστε να συνεχίζει το σύστημα να ελέγχει τους τόσο ανεξέλεγκτους υπηκόους του.

Τα γιατρουδάκια δε που τραβάνε τριπλοβάρδιες και έχουν ξεχάσει τι πάει να πει ύπνος, είναι απλά κατευθυνόμενα πιόνια αν όχι σαδιστικοί φονιάδες και καλό θα ήταν να ξανασπουδάσουν ιατρική από το ίντερνετ, γιατί μέχρι τώρα σπούδαζαν ανοησίες.

Αυτό που ζητούν οι “δεν τρώω αμάσητο ότι μου σερβίρει το σύστημα”, είναι το ν΄ ανοίξουν όλα, να βγούμε όλοι έξω άνετα ζώντας όπως πριν και φυσικά χωρίς εμβόλια γιατί τα εμβόλια είναι επικίνδυνα και αχρείαστα, αφού έτσι κι αλλιώς ο ιός δεν είναι και τόσο επικίνδυνος όσο τον παρουσιάζουν στην τηλεόραση.

Αφιερώνουν δε καθημερινά ενέργεια στο να προσπαθούν να πείσουν και να ξυπνήσουν τον υπόλοιπο κόσμο που έχει φάει το παραμύθι, παρουσιάζοντας στοιχεία που αλίευσαν μετά από εκτεταμένη  έρευνα που έκαναν, στο αντισυστημικό Γιουτιούμπ ρίχνοντας κομήτες φωτός μέσα στο έρεβος του ψέματος.

Η μόνη τους ανησυχία δε, και αφού έχουν ανεβάσει δεκαπέντε τέτοια αφυπνιστικά ποστ την ημέρα επί ενάμιση χρόνο, είναι το να μην φιμώσει την φωνή τους που μεταφέρει την πραγματική αλήθεια, το φασιστικό φέησμπουκ.

Το γεγονός ότι είναι τρεις κι ο κούκος, δεν πτοεί την αυτοπεποίθηση τους, αντίθετα τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι στον σωστό δρόμο μιας και την πραγματική αλήθεια πάντοτε την ήξεραν οι λίγοι μέσα στους αιώνες και έτσι εξοπλίζονται με κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουν αυτή την σταυροφορία ενημέρωσης προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Φυσικά την μια μέρα θα δεις ποστ με θέμα “δολοφονούν κόσμο στις ΜΕΘ” και την επόμενη “φταίει η κυβέρνηση που δεν έφτιαξε αρκετές ΜΕΘ”. Σε λένε συστημικό γιατί δεν διαφωνείς με όλα όσα λέει η τηλεόραση, αλλά όταν τους ρωτάς “Ποιο σύστημα θέλει τους σκλάβους του νεκρούς;” δεν σου απαντούν αν και κάποιοι μερακλήδες μπορεί να σου πουν ότι είναι σχέδιο των ανθρώπων ερπετών που ζούνε στην κούφια γη ή των εξωγήινων.

Απαλλαγμένοι από φοβίες, κριτική σκέψη και ειρμό στην συλλογιστική τους, κάνουν ιστιοπλοΐα στις θάλασσες της αντίφασης και της μακαβριότητας χαμογελώντας άγρια προς τον ήλιο, ενώ ο άνεμος της ελεύθερης βούλησης χαιδεύει τα πρόσωπα τους, αποφασισμένοι και χαρούμενοι ότι αργά ή γρήγορα θα δικαιωθούν.

Το υπέροχο είναι πως ότι και αν συμβεί, το οτιδήποτε, αυτοί πάντα θα έχουν μια εξήγηση που θα τους δικαιώνει, εξασφαλισμένοι για πάντα στο καταφύγιο του παραλογισμού.

Προσωπικά χαίρομαι που υπάρχουν κι αυτοί οι άνθρωποι ας με εκνευρίζουν υπερβολικά.

Ίσως να ζηλεύω την υπερβολική τους αυτοπεποίθηση ή την σιγουριά τους για το ότι γνωρίζουν την αλήθεια αλλά θα μου πείτε, κάποια αλήθεια δεν νομίζω πως γνωρίζω κι εγώ;

Οπότε σίγουρα χαίρομαι που έχουν διαφορετική άποψη, συντελώντας με τον τρόπο τους στην δημοκρατία και την απρόβλεπτη ομορφιά του ανθρώπινου χάους.